24. mar
KL. 20:00

Mad Office (NZ)

Trygve Wakenshaw (NZ) - Comedy, Dans, Performance, Teater

Mad Office. Foto: Sarah Walker.

Mad Office (NZ)

Trygve Wakenshaw (NZ)

“Mad Office” er foreløbigt udsat pga situationen omkring inddæmning af smittespredning i forhold til coronavirus (COVID-19) i Danmark. Gæster med gyldig billet bliver kontaktet så hurtigt som muligt med nærmere information.

Opdateret 11/3 kl 23:45.

..

Tirsdag 24/3 20:00
Mad Office
Trygve Wakenshaw og Barnie Duncan (NZ)
Absurd comedy show

De bedste venner; new zealandske Trygve Wakenshaw (kendt fra Turnenetværkets shows Kraken og Nautilus) og Barnie Duncan er glade for at arbejde sammen. Som forretningsmændene Grareth Krubb og Dennis Chang mødes de hver dag i læderagenturet Rucks’s Leather Interiors’ trummerum. One-liners fyger rundt på det mondæne kontor ligesom klæbrige papirark. Attachemapper forvandles til glammende hunde. Slapstick og absurd vanvittige kropslige idiosynkrasier konkurrerer med samme hastighed som out-of-office auto-reply emails sendes ud i cyberspace. De evige irriterende klienter forstyrrer dagligdagen, hvis de ellers lige gider at ringe op. Der sker uendeligt meget mellem 9-17, men måske sker der ikke en skid? Dialogen (på engelsk) er volapyktisk minimal, men der mangler ikke jokes i denne ekstraordinære fejring af det banale. Har du nydt den danske succesforestilling BLAM, så er Mad Office i 10’ende potens. Mad Office er en hyldest til fantasien!

175,-
Alle rabatter er gældende (40-165,-)
Rabatbilletter sælges på www.teaterbilletter.dk.
Siddepladser på stolerækker.
Varighed: 90 min. samt pause.
OBS: Video- og fotooptagelse er ikke tilladt under showet.
Mulighed for tilkøb af spisningsbillet kl. 18:00: Økologisk kalkun i gorgonzolasauce med urtefarseret peberfrugt (125,-).

Logo-turnenetv¾rket-sort
Mad Office præsenteres på Baltoppen LIVE i samarbejde med Turnénetværket for Voksenteater. Et netværk af danske scener, der koordinerer udbredelse af nyskabende og eksperimenterende turnéteater. Turnénetværket er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst. Se mere: www.turneteater.dk.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Trygves website

Mad Office. Foto: Sarah Walker.

Mad Office. Foto: Sarah Walker.

Mad Office. Foto: Sarah Walker.

Mad Office. Foto: Sarah Walker.

'Finely-honed silliness.'

David Pollock, The Scotsman

'The performance is perfect… Strange slapstick joy. You will see nothing like this at the festival'.

Steve Bennett, Chortle

'A howlingly funny, exquisitely performed hour of office-set slapstick from two of New Zealand’s most exciting comic talents'.

The Telegraph

'... is difficult to describe in a way that makes any sense.'

The West Australian

'The actors seem to share some kindred dysfunction in relation to normality; they are of one and the same deranged mind.'

Arts Review

'These physical comedians from New Zealand have made a show that is funny for just being funny.'

Australia Times