3. okt
KL. 20:00

M.C. Hansen & Jacob Chano

Musik, Ny-folk

M.C. Hansen & Jacob Chano. PR-foto.

M.C. Hansen & Jacob Chano

M.C. Hansen & Jacob Chano

Torsdag 3/10  20:00
M.C. Hansen & Jacob Chano
Nærværende sange fra prisvinder

Sangskriver, sanger og guitarist M.C. Hansen har de seneste år væltet sig i priser. Danish Music Awards udnævnte ham til Årets Sangskriver i 2017, han blev årets musikalske iværksætter 2018, og komponistforeningen Danske Populærautorer tildelte ham deres 2018 Påskønnelseslegat.

Ved Danish Music Awards lød begrundelsen for, hvorfor M.C. er Årets Sangskriver således: ”Årets Sangskriver DM Folk 2017 har et suverænt greb om det store i det små og det små i det store, og hans nærværende sange beskriver livet på en måde, som vi alle kan identificere os med”.

Sangskriver M.C. Hansen står på skuldrene af store nordamerikanske giganter som Dylan, Springsteen, Neil Young og Cohen, men samtidig går han side om side med danske sangskrivere som Allan Olsen, Benny Andersen og CV Jørgensen. Med en forståelse for sin kulturelle baggrund og en forkærlighed for amerikansk folkemusik og den gode historie maler M.C. musikalske hverdagsbilleder af livet og melankolien.

Nøgleordet er nærvær, når MC Hansen går på scenen med sin guitar og sin faste makker Jacob Chano på harmonium. Det bliver en aften fyldt med historier, som på Niels Hausgaardsk manér bliver leveret med lige dele nærvær og humor.

2019 byder på et nyt album fra M.C. Hansen – hans første på dansk – med ti hjemstavnssange.

95,-
Cafékoncert
Unummererede siddepladser
Økologiske sandwiches kan købes i baren

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg MC Hansen web

M.C. Hansen i f.m. udgivelsen af det dansksprogede album “Alter Ego Ego Alter”. Foto: Morten Fog. Grafik: Mathias Ambus Stilling.

M.C. Hansen & Jacob Chano. Foto: Mathias Ambus.