10. mar
KL. 19:00

LYKKEBY – EN SORT/HVID MUSICAL I FARVER

Ballerup Musical - Alle, Teater

PR-foto: Ballerup Ungdomsskole

LYKKEBY – EN SORT/HVID MUSICAL I FARVER

Ballerup Musical

FREDAG 10/3  19:00
LYKKEBY – EN SORT/HVID MUSICAL I FARVER
Ballerup Ungdomsskole

Søskendeparret, Fredrik og Louise, står midt i forældrenes skilsmisse foruden hverdagens andre store teenageproblemer. Men så en dag havner de begge i Fredriks yndlings tv-serie, i den sort/hvide 50’er-verden, LYKKEBY. Det bliver starten på store forandringer, indvendigt som udvendigt, både for Fredrik og Louise, men så sandelig også for alle borgerne i Lykkeby.

Lykkeby er den perfekte verden, hvor alle er glade og lykkelige, og tingene er, som de altid har været, trygge og forudsigelige. Men de to søskendes ankomst får pludseligt farver til at blomstre frem, der kommer billeder og fortælling fra fjerne egne i bibliotekets bøger, og ja, nogen finder ud af, at der er noget, der hedder sex.

Både Fredrik og Louise finder helt nye sider af sig selv i Lykkeby, men også byens borgere bliver udfordret, for hvem byder farverne og forandringerne velkomne, og hvem kæmper imod? Og kan udviklingen overhovedet stoppes, når den først er sat i gang?

LYKKEBY er en fortælling om at turde stå ved det, vi har inden i os, hver især. Det er en fortælling om frygt og mod, om sammenhold og splittelse, om retten til ytre sig og om retten til at have passion, til at være ung, til at være kvinde, til at være farvet, til at være menneske. Og så handler det også lidt om kærlighed.

LYKKEBY er en skøn musical med stor dybde og masser af gode numre og flotte danseoptrin, som får taget til at lette.

Billetter købes på WWW.BASK.DK:
80,- voksne
40,- Børn & unge under 18 år

Del

Kunstner Hjemmeside

Tjek Ballerup Musicals website