2. nov
KL. 19:00

Lost Memories

Pernille Garde - Dans

Foto: Natascha Thiara Rydvald

Lost Memories

En danseforestilling om tab og erindring
Pernille Garde

 

Mandag 2/11 2015  20:00

Løssalg: 175,- inkl. gebyr

Teaterbilletter.dk: Alle abonnementstyper er gældende 40 – 165,-

Anbefales fra 15 år.

Varighed: 60 minutter uden pause

Økologisk spisning før forestillingen 95,-: Seafood anretning på sprøde salater & brød.

 

Hvad nu hvis du vågner en dag, og ikke ved hvem du er? Hvad nu hvis du opdager, at vigtige erindringer er forsvundet fra din hukommelse?

Sådan er Hr. H’s univers. Fremmed træder han ind i verden. Han søger igennem døre. Han ved ikke længere, hvem han er, eller hvor han er på vej hen. Natten gemmer skæve eksistenser og hemmeligheder. Glimt af personer og erindringer trænger sig på.

”Lost Memories” er en rå og poetisk danseforestilling om tab, erindring og fortrængning – en historie om at genfinde sig selv, når man mister en anden.

Fortalt med dans, video, ord og musik.

Statens Kunstfonds Legatudvalg for Scenekunst præmierede ”Lost Memories” i 2014 med følgende begrundelse:
“Pernille Garde har med danseforestillingen ”Lost Memories” skabt et vedkommende værk med et varieret trinsprog, musikalsk originalitet og optimal udnyttelse af de medvirkende dansere og performere, som imponerer og inspirerer. Michael Breiner spænder dertil forestillingen op med medfortællende og kommenterende lysdesign, hvor mørket hele tiden lurer foruroligende, og lyset står knivskarpt.”

Pernille Garde er uddannet på Statens Scenekunstskole i 1999 og arbejder i grænselandet mellem dans og teater. Pernille Gardes særkende er evnen til at fortælle vedkommende historier om den menneskelige eksistens gennem dansen. Hendes forestillinger rammer et bredt publikum som hun inviterer indenfor i et flertydigt og tilgængeligt univers.

 

OBS: Koreograf og instruktør Pernille Garde tilbyder workshops – “Indblik i LOST MEMORIES – Skab eget koreografisk materiale” i dagene d. 19. 20. & 21. oktober 2015, målrettet Gymnasie-, HF-, VUC-klasser og andre grupper. Se mere her.

 

Idé, koreografi, tekst & iscenesættelse: Pernille Garde

Medvirkende: Bo Madvig, Tiziana Fracchiolla, Kristofer Krarup & Sherwin Reyes

Komponister: Greatmusic – Niklas Schak & Tin Soheili

Videodesign & scenografi: Signe Krogh

Lysdesign: Michael Breiner

Kostumedesign: Rikke Von Qualen

Dramaturgisk konsulent: Vibeke Wrede, Scenekunstens Udviklingscenter, Odsherred Teaterskole

Koreografisk konsulent: Louise Hyun Dahl

 

Forestillingen er støttet af Statens Kunstråds Scenekunstudvalg, Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, Augustinus Fonden, Wilhelm Hansen Fonden, Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond af 1968, Konsul Georg og Hustru Emma Jorcks Fond og Københavns Scenekunstudvalg.

 

Gratis aftertalk efter forestillingen i Baltoppen LIVEs café.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Pernille Gardes website

"Men fordi hun formår at balancere blandingen af tragedie og absurd teater i sit tvist af moderne dans, lykkes det Pernille Garde at skabe rystende og vedkommende danseteater. Det er flot gået.”

Majbrit Hjelmsbo, Weekendavisen

"Det er en meget intens oplevelse at se Lost Memories. Sjældent holdes publikum så fast fanget af en dansefortælling hele vejen igennem, som i denne lille koreografiske danseteaterperle."

Nanna Vinter, Terpsichore

"… sætter følsomt fokus på fortrængning og hukommelsestab.”

Vibeke Wern, Berlingske Tidende

“… et bevægende indblik i vort eget væsen."

Gert Poder, Arbejderen

“... et konstant lækkert, næsten filmisk flow af bevægelser og sceneskift."

Ida Fredericia, kulturshot.dk

"Den har dybde og har noget på hjerte, og nok så vigtigt kan man følge med i handlingen og derfor tage stilling. Det er ikke så tit, det sker inden for moderne dans.”

Pia Stilling, Kultunaut