10. okt
KL. 19:00

Linda Ps talkshow – med bl.a. talk og show

Comedy

Linda P. Collage: FBI

Linda Ps talkshow – med bl.a. talk og show

Linda P

Onsdag 10/10  19:00
Linda Ps talkshow – med bl.a. talk og show
Linda P med en fest af et nyt talkshow

Linda P er tilbage på Baltoppen LIVE med “Linda Ps talkshow – med bl.a. talk og show”. Hun lægger stor vægt på show med spas og gøgl, som vi kender det fra “Det alt for store Linda P show”.

Det bliver et show, hvor alt kan ske, og det kræver noget af en vært. Men er der nogen, der kan og tør, er det Linda P. “Det skal først og fremmest være smadder hyggeligt”, siger hun selv om showet, der selvom programmet lyder uplanlagt, kræver en hel del planlægning. “For det skal også være vildt morsomt”, tilføjer Linda.

Publikum vil helt sikkert være med til at præge showet, for udover en række dejlige gæster – fra komikere til sangere og nettomedarbejdere – får publikum mulighed for at tale med Linda under showet. Der vil nemlig være en sektion, hvor man kan fyre løs med spørgsmål til Linda. Og man må spørge om alt! Det bliver en aften uden censur, også når Linda deler ud fra sin ømme dagbog fra 90’érne.

Som man kan læse sig frem til, byder showet på masser af overraskelser og udvikler sig under hele turneen. Om du så rammer en dag hvor gæsten er en papegøje, eller hvor Linda P laver nye satiresange, ved man aldrig. Én ting er sikkert – det bliver interessant, hylende morsomt og – kort og godt – en fest!

295,
Siddepladser på stolerækker.
Sandwich kan købes i caféen.

Se mere på https://linda-p.dk/

 

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg LINDA Ps web