25. jan
KL. 19:30

Kinesisk nytårsshow

Dans, Musik, Nycirkus, Performance

PR-Foto. Den kinesiske ambassade.

Kinesisk nytårsshow

Fredag 25/1  19:30
Fortryllende kinesisk nytårsshow

Borgerne i Ballerup, Egedal og Frederikssund kan opleve et storslået og betagende kinesisk nytårsshow, når Bycirklen fejrer det kinesiske nytår.

Borgerne i Ballerup, Egedal og Frederikssund får igen chancen for at starte det nye år med manér. Det sker, når en lang række dygtige og prisvindende kinesiske dansere, artister og akrobater går på scenen i Baltoppen LIVE i Ballerup til et betagende nytårsshow.

Det kommer til at ske i et væld af lys, farver og musik. Nytårsshowet er arrangeret af de tre kommuner i samarbejde med den kinesiske ambassade for at markere Bycirklens strategiske samarbejde med den kinesiske storby Wuxi. Samarbejdet med Wuxi har eksisteret i over ti år.

“Jeg glæder mig over, at vi igen får mulighed for at vise den kinesiske kultur frem. Nytåret er én af de vigtigste traditioner i Kina, og det er noget, som de sætter en stor ære i. Der venter med garanti et flot og betagende nytårsshow”, siger Ballerups borgmester Jesper Würtzen.

Før showet – fra kl. 17:30 – vil der være mulighed for at besøge stande, hvor kinesiske kunstnere vil demonstrere deres ædle kunsthåndværk. Et besøg her vil være med til at få publikum i den helt rigtige stemning op til showet.

50,-
Billetter kan købes på billetto.dk.

Del