13. jan
KL. 19:30

’Kinesisk nytår’ i Baltoppen LIVE

Alle, Dans, Musik, Teater

’Kinesisk nytår’ i Baltoppen LIVE

Mandag 13/1  19:30
’Kinesisk nytår’

Vi gentager succesen!

Igen i år har du mulighed for at komme med til et fortryllende kinesisk nytårsshow.

Det sker, når en lang række dygtige og prisvindende kinesiske dansere og artister går på scenen i Baltoppen LIVE i Ballerup. Her vil de opføre et betagende og fantastisk show i et væld af lys, farver og musik.

Forestillingen er arrangeret af Frederikssund, Ballerup og Egedal Kommune, der inviterer til ’kinesisk nytår’ for at markere Bycirklen-samarbejdet med den kinesiske by Wuxi. Samarbejdet har eksisteret i over ti år, og det har blandt andet skabt mulighed for udvekslingsbesøg mellem kinesiske og Bycirklens børn og unge.

Snyd ikke dig selv for en fantastisk forestilling og muligheden for at starte 2020 ud på spektakulær og fortryllende vis.

Fra kl. 17.30 er der mulighed for at besøge nogle stande, hvor kinesiske kunstnere vil demonstrere ædelt kinesisk kunsthåndværk.

Er du kørestolsbruger, skal du kontakte Baltoppen LIVE for at bestille billet.  Det kan ske på telefon 44773060 mandage til torsdage mellem kl. 10.00-15.00.

50,-
Siddepladser på stolerækker
Dørene åbnes kl. 19.00
Varighed: 70 minutter

Del

KØB SPISNING

Forudbestil mad til din aften på Baltoppen LIVE.

Til udvalgte events kan du bestille spisning. Vær opmærksom på at der kun er et begrænset antal spisebilletter og at muligheden for bestilling lukker dagen før kl. 12.00 (for arrangementer om tirsdagen lukkes der for bestilling om fredagen). Se hvilke retter der serveres i forbindelse med det arrangement du har billet til.