5. dec
KL. 14:00

Julekoncert med Swing Sisters – Ældresagen

Musik

Swing Sisters. PR-foto: Bifald.dk

Julekoncert med Swing Sisters – Ældresagen

Torsdag 5/12 2024  14:00
Julekoncert med Swing Sisters
Arrangeret af Ældre Sagen Ballerup

Swing Sisters – Kirsten Siggaard, Lise-Lotte Norup og Kirsten Vaupel – optræder til Ældre Sagens julekoncert i Baltoppen LIVE.

Med 30 år på bagen lever Swing Sisters fortsat i bedste velgående. For selv om den velsyngende trio ikke er bleg for at kalde sig selv “de syngende gangstativer”, er der stadig fuld fart på de tre swingende søstre.

Swing Sisters’ juleshow fylder rummet med både nostalgi og bjældeklang. Danske og engelske julesange bliver smukt leveret i 3-stemmige arrangementer, som man hører det på Swing Sisters’ jule-CD “Swingin’ X-mas”. Det hele bindes sammen med anekdoter fra deres fælles optræden gennem 30 år. Undervejs inddrages publikum naturligvis med fællessang på kendte salmer.

Billetter til denne koncert sælges fra Ældre Sagens kontor på Posthuset, Banegårdspladsen 7 i Ballerup, fra tirsdag den 12. november kl. 10- 12 og efterfølgende tirsdage samme tid.
Mulighed for aftensalg samt bestilling pr. mail eller telefon arbejdes der på. Dette bliver annonceret senere.

Prisen bliver i år 100 kr. for medlemmer, 250 kr. for ikke-medlemmer, og så følger der kaffe ad libitum og en lækker flødekage med i købet. Ved betalingen modtages der kun lige, kontante penge.

Publikum skal være over 60 år.
Medlemmer af Ældre Sagen: 100,-
Ikke-medlemmer af Ældre Sagen: 250,-
Begge billetpriser er inklusiv kaffe og kage.

Siddepladser ved caféborde.
Varighed: ca. 2 x 35 minutter.

Arrangør: Ældre Sagen Ballerup

Del

Swing Sisters. PR-foto: Bifald.dk

Swing Sisters. PR-foto: Bifald.dk

Swing Sisters. PR-foto: Bifald.dk