14. maj
KL. 19:30

John Doyle & Mick McAuley (IE)

Musik, Skotsk & Irsk Musikscene

John Doyle & Mick McAuley. PR-foto.

John Doyle & Mick McAuley (IE)

Tirsdag 14/5  19:30
John Doyle & Mick McAuley (IE)
Irske stjerner afslutter den keltiske sæson

Ikke alene er han medstifter af kultbandet Solas, har optrådt for præsident Obama, har ledsaget Joan Baez i årevis og har spillet med utallige kendte musikere som Kate Rusby, Linda Thompson, Liz Carroll, Andy Irvine og andre – John Doyle fra Dublin er en legendarisk guitarist, sanger, sangskriver, komponist, producer og irsk folkemusiker – et “kraftcenter” af rytmisk guitarspil, en unik, alsidig, innovativ og epokal musiker.
https://www.johndoylemusic.com/

Mick McAuley, multiinstrumentalisten fra Kilkenny, er ikke kun en mester i knapharmonikaen, concertinaen og fløjterne, men han spiller også rigtig godt guitar. Desuden er han ligesom John en begavet komponist og sangskriver og har turneret verden rundt og som studiemusiker i mange år. Han er også stiftende medlem af Solas og har akkompagneret mange stjernemusikere.
http://www.mickmcauley.com

De to folk-stjerner turnerer sammen fra tid til anden – f.eks. i USA, i Irland, i Tyskland.

Du kan glæde dig til et program, der afspejler de to musikeres spilleglæde og virtuositet – ekstremt hurtige melodier veksler med imponerende og rørende ballader.

Publikum er enige: Disse to folk-ikoner lyder som et helt orkester.

150,-
Siddepladser på balkon
Skotsk/Irsk Musikscene

Menu kan tilkøbes (fra kl. 18:00):
Kalvefilet med forårsgrønt, nye kartofler vendt med smør og persille og flødelegeret kalvesky: 165,-

Denne koncert er en del af ’Skotsk & Irsk Musikscene’, der præsenterer 10 keltiske folkemusikkoncerter i sæsonen fra september til maj – på tirsdage ca. én gang om måneden. Årskortbillet for sæson 2023/2024 kan købes her for 600,- indtil nytår: https://baltoppen.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/114158

Del

John Doyle & Mick McAuley. PR-foto.

John Doyle & Mick McAuley. PR-foto.

John Doyle & Mick McAuley. PR-foto.

John Doyle & Mick McAuley. PR-foto.