15. okt
KL. 19:30

Jesper Thilo Kvartet – 80 års fødselsdagstour

Musik

Jesper Thilo. PR-foto.

Jesper Thilo Kvartet – 80 års fødselsdagstour

Jesper Thilo

Lørdag 15/10  19:30
Jesper Thilo Kvartet – 80 års fødselsdagstour
Pandemien forlænger Thilos jubilæum

Sidste år fyldte dansk jazz´ største tenorsaxofonist Jesper Thilo 80 år. Det skal fejres – nu igennem flere år. De seneste års tidsforskubbelser grundet ned- og oplukninger – you know why – betyder at vi fejrer ham over flere år. Tiden er jo relativ, når man rejser, som man siger. Og det gør Jesper Thilo i høj grad. Det kaldes turné.

Den internationalt anerkendte saxofonist Jesper Thilo har siden starten af 1960’erne og frem til i dag positioneret sig som en kolos i det europæiske jazzlandskab. Kendt fra Arnvid Meyers Orkester, DR Big Band samt diverse ensembler af national og international karakter, har Jesper Thilo sat et markant aftryk på dansk jazz og været garant for et tårnhøjt musikalsk niveau. Han var bl.a. den første til at modtage Ben Webster prisen i 1977.

Det var Jesper Thilo, der opdagede den fransk-portugisiske klavervirtuos Olivier Antunes i 1995, da han som bare 22-årig trådte ind på den store jazzscene. Nogle år senere i 1999 var det i øvrigt Antunes tur til at modtage Ben Webster prisen.

Jesper Thilo og Olivier Antunes’ musikalske samarbejde har mere end 20 år på bagen, Og har vist sig at være opskriften på et generationsmøde, der slår gnister.

Gå ikke glip af denne koncertaften, når Jesper Thilo leverer idérig, smuk, energisk og knivskarp moderne jazz sammen med sin kvartet, som desuden tæller to andre fremtrædende musikere på den danske jazzscene, nemlig Anders Fjeldstad og Janus Templeton.

Line-up:
Jesper Thilo – tenorsax
Olivier Antunes – piano
Anders Fjeldsted – kontrabas
Janus Templeton – trommer

190,-
Unummererede siddepladser ved nummererede caféborde.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Jesper Thilos webside

Olivier Antunes. PR-fotos.