21. apr
KL. 19:00

Jan Gintberg – Død eller Leende

Comedy

Jan Gintberg. PR-foto.

Jan Gintberg – Død eller Leende

JAN GINTBERG

Torsdag 21/4  19:00
Jan Gintberg – Død eller Leende
De skæve betragtningers mester

Danmarks altfavnende comedy-enspænder Jan Gintberg er tilbage på Baltoppen LIVE.

Improvisationens og de skæve betragtningers mester kommer med håb, latter og absurditeter fra det levede liv!

Sidste gang var 2018, hvor han redede verden (med ét blødt D).

Senest har DR1-seerne haft fornøjelsen af Gintberg i serien “Gintberg og de sidste Patriarker”. Og tidligere kunne man følge med i jagten på lokale opfindere i ”Gintberg, Eskelund og den Dybe Tallerken”

Gintberg betragter det som sin livsopgave som komiker at minde folk om at grinet er et ret unikt smøremiddel vi mennesker har udviklet. Efter en af de mere triste og langstrakte perioder i historien, er det tid til at vi kommer ud af ekkokamrene og vælger mellem latteren eller et forholdsvis trist liv i sort/hvid. Ham har set og oplevet nok til med sikkerhed at kunne sige, at det er ligeså fint at forsøge at finde glæde i alt livets galskab fremfor at sætte sig til at krepere med hængende mundvige.

Død eller Leende er et stærk satirisk og personligt show. Om at huske ikke kun at overleve men også leve imens man overlever. Inklusive bizarre afstikkere til alt fra magtliderlig frugt, Glyngøre håndsprit, presse, politik, procenter, privilegieblindhed og andre ting med ’p’. Og så er der jo gudskelov blevet en del mere at tale om i den evige og nu også hidsige polokamp mellem kønnene.

Gintberg: ”Som min kloge moster altid siger: ’Kvinder er fra Venus og mænd er fra centerpubben…’ Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af vores forskelligheder for overhovedet at kunne holde hinanden ud”.

405,-
Nummerede siddepladser på stolerækker
Sandwiches kan købes i caféen

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Jan Gintbergs website