3. okt
KL. 19:00

Jægersoldat nr. 229 – foredrag med Thomas Rathsack

Tikko - Foredrag

homas Rathsack. PR-foto: TIKKO.

Jægersoldat nr. 229 – foredrag med Thomas Rathsack

Tikko

Tirsdag 3/10  19:00
Jægersoldat nr. 229 – foredrag fra TIKKO med Thomas Rathsack
Mød tidligere jægersoldat Thomas Rathsack i et foredrag, der bringer dig helt tæt på livet som jægersoldat

Det er en imponerende og medrivende fortælling, hvor Thomas også understreger betydningen af en af sine egne helt centrale pejlemærker: den personlige attitude! En attitude som ofte er afgørende for succes eller fiasko.

Kom med Thomas Rathsack på en nervepirrende rejse tilbage til hans tid som jægersoldat. Vi skal bl.a. bag fjendens linjer i krigshærgede Irak og Afghanistan, stifte bekendtskab med Taliban-regimet indefra, med til Bagdads blodige gader, minerydning i Tjetjenien og ikke mindst tilbage til de benhårde optagelsesprøver til Jægerkorpset.

Thomas Rathsacks karriere ligner de allerfærreste. Det startede med den årelange forberedelse til de benhårde optagelsesprøver til Jægerkorpset, som han sled sig igennem for at blive optaget. Og senere hen en risikofyldt træning og uddannelse i korpsets patruljer, der har ledt til en imponerende karriere, som jæger nr. 229.

Attitude – den lille ting, der gør den store forskel
Thomas Rathsack kender om nogen betydningen af attitude. Ikke mindst i gennem sit arbejde som jægersoldat og minerydder samt mental indpisker i de populære TV2-programmer “Korpset – gjort af det rette stof”. Her har den personlige attitude ofte været en udslagsgivende faktor for succes eller fiasko.

Med udgangspunkt i anekdoter og fascinerende historier fra sin egen karriere fortæller Thomas, hvorfor den rette attitude er så effektiv, og ikke mindst hvorfor den negative attitude er destruktiv.

Om Thomas Rathsack
I 1990 blev Thomas Rathsack optaget i Jægerkorpset og har siden haft en imponerende karriere. Han har bl.a. modtaget den højeste amerikanske enhedsudmærkelse, Presidential Unit Citation, efter deltagelse i Task Force K-BAR i Afghanistan.Thomas udgav i 2009 sin selvbiografi Jæger – I krig med eliten, som har solgt i over 250.000 eksemplarer på flere forskellige sprog. I dag ernærer Thomas sig som succesfuld forfatter, TV-vært og foredragsholder og har udover sin biografi udgivet flere romaner og senest i 2021 også bestselleren ATTITUDE.

Mere Info:
https://www.tikko.dk/event/thomas_rathsack_jaegersoldat_ballerup-7099/

Fra 299,00 (+ gebyr 35,-)
Siddepladser på nummererede stolerækker
Varighed: 2 timer

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Tikkos website