18. maj
KL. 19:00

JACOB TAARNHØJ – KRØLLEHJERN’

Comedy

JACOB TAARNHØJ – KRØLLEHJERN’

Jacob Taarnhøj

Onsdag 18/5  19:00
Jacob Taarnhøj – Krøllehjern’

Komikerkometen krøller din hjerne 

Comedyfans kan godt finde strygejern og steamers frem. Fynske Jacob Taarnhøj vil nemlig krølle hjerner, når han står på Baltoppen LIVEs scene med onemanshowet Krøllehjern’.

Krøllehjern’ er Jacob Taarnhøjs andet onemanshow og hans første onemanshow siden hans seneste onemanshow, der samtidigt var hans første onemanshow, og på det tidspunkt eneste onemanshow, indtil hans nyeste onemanshow, onemanshowet Krøllehjern’.

Jacob Taarnhøj har stor erfaring med og en skarp intuitiv fornemmelse for at skrive skoleopgaver med minimumskrav til tegnsætning. Det er en rutschebanetur gennem den loopede tankegang, der har skaffet Jacob Taarnhøj adgang til nogle af landets fineste og mest anerkendte jobcentre.

Gør dig klar til en indsigtsfuld, transcenderende og livsbekræftende rejse gennem store tidløse og presserende emner, såsom, men ikke mindst, og i særdeleshed.

Krøllehjern’ indeholder desuden praktiske og nemme-at-gå-til løsninger på Klimakrisen, Israel-Palæstinakonflikten og bølge/partikel-dualiteten.

Ordekvilibristen har en helt særlig og surrealistisk fortællestil, der gør hans shows til en unik oplevelse.

Danskerne fik for alvor øjnene op for odenseaneren, da han i 2017 vandt Talentprisen ved ”Zulu Comedy Galla”, og har ligeledes i mange år været en af de drivende kræfter bag standup-scenen vest for Storebælt.

Han har de seneste år etableret sit kæmpe talent over hele landet: Han optog i 2018 sin første ”Comedy Special”, der blev sendt på TV2 Zulu samme år, deltog i 2. sæson af ”Stormester” i 2019, og var med som support for Ruben Søltoft på turnéen ”Ting Fra Min Mund” i 2018-2019.

205,-
Nummererede siddepladser på stolerækker.

Fotografering- lyd- og videooptagelser er ikke tilladt.
Mere info: jacobtaarnhoej.dk

Del

Kunstner Hjemmeside

Tjek Taarnhøjs web