5. maj
KL. 20:00

Jacob Dinesen

Musik

Jacob Dinesen. PR-foto.

Jacob Dinesen

Danmarks største musikalske talent!
Jacob Dinesen

Fredag 5/5  20:00

På utrolig kort tid har den 21 årige sanger/sangskriver slået sit navn fast. I adskillige uger har hans seneste hit ”Roll With Me” været den mest spillede sang på DR P4. Hans koncerter på dette års Tønder Festival blev overværet af flere end 7.500 publikummer.
De 3 koncerter som fandt sted i forbindelse med udgivelsen af det nye album “Brace Against the Storm” (4/11-16) blev udsolgt på ganske få dage. Næste år kommer han til at spille mindst 80 koncerter i Danmark.

Jacob Dinesen er en original sangskriver. Hans tekster indeholder langt mere substans end det, man sædvanligvis møder i tekster fra så unge sangskrivere.

Bury me tonight in silk and satin
Bury me close to the pain I`m having
Let the clouds wrap me in their feathery arms
And let my lovers throw their lucky charms
Fra sangen TORN PRIDE

Allerede på sit første album, som indeholdt 2 flotte radiohits (”Dancing Devil” og ”Will You Stay”), viste Jacob sin evne til at skrive og indspille iørefaldende sange. Med det nye album tager han endnu et skridt mod en understregning af sit store talent som sangskriver og performer i det brede landskab, som folk/rock/americana/pop udgør. På forhånd har de 2 singles ”Beautiful Sight” samt ”Roll With Me” fra det nye album vist, at Jacob Dinesen er i stand til at følge op på hitfronten, og faktisk også til at overgå sig selv.

Til trods for sin unge alder har Jacob Dinesen spillet masser af koncerter i ind og udland. Med sin flotte og powerfulde stemme, har han imponeret et stort og bredt publikum. Han er en utrolig stærk og karismatisk performer. Dette uanset om han optræder på de store scener med sit band, eller han optræder som storyteller alene i selskab med sin akustiske guitar.

Flere af Jacobs mere etablerede artist-kolleger samt en række mediefolk har spået ham en stor og succesrig fremtid inden for musik og entertainment. Således udtaler den populære og respekterede radiovært og musiker Alex Nyborg Madsen: “Han er et af de største talenter, jeg har hørt i en del år.”

160,-
Unummerede ståpladser med mulighed for at sidde i salen – siddepladser er dog ikke garanteret + nummererede siddepladser på balkon.
Spisning (fra kl. 17:30) kan tilkøbes: 150,- / Birkesbagt laks på hvide asparges med persillekartofler og limesauce.