3. dec
KL. 19:30

I SIDSTE ØJEBLIK

TEMA - teater i Baltoppen

I SIDSTE ØJEBLIK. Foto: Gudmund Thai.

I SIDSTE ØJEBLIK

Folketeatret

Mandag 3/12  19:30
I SIDSTE ØJEBLIK
Lun komedie om at blive ældre – Sjov og rørende forestilling af Folketeatret

Det gælder om at have det sjovt, så længe man kan. Eller som Piet Hein opfordrede: ’Husk at elske mens du tør det. Husk at leve mens du gør det!’. Det forsøger tre gamle veninder at holde for øje – i sidste øjeblik!

Enken Marianne, som er det dominerende centrum i bridge-aftenerne med veninderne Solvej og Anne-Louise. Som fjerdemand til kortspillet kommer den nyslåede enkemand Per og får Solvejs kinder til at gløde. En yngre mand – udsendt af kommunen – fordrejer hovedet på både Solvej og Per; og har man nået en alder hvor man er ligeglad med hvad andre tænker om én, er der lagt op til overraskende slutninger. Før det er for sent.

I Sidste Øjeblik er skrevet af den svenske forfatter og dramatiker Carin Mannheimer og komikeren Sebastian Dorset står for den danske oversættelse.

Medvirkende: Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen, Susanne Heinrich, Joen Bille, Søren Bang Jensen og Jeanette Binderup-Schultz.

Instruktion: Christoffer Berdal.

Løssalg: 265,-
Medlem gulv: 210,-
Medlem balkon: 185,-
Børn/unge under 25 år: 125,-

Mulighed for tilkøb af spisningsbillet fra kl. 17:30: Baconsvøbt svinemørbrad m. abrikosfyld samt kartoffeltærte og grønsager.(150,-).

Arr. Tema – teater i baltoppen.

Se mere.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Folketeatrets hjemmeside

I SIDSTE ØJEBLIK. Foto: Thomas Petri.

I SIDSTE ØJEBLIK. Foto: Thomas Petri.

I SIDSTE ØJEBLIK. Foto: Thomas Petri.