17. apr
8. nov (2020)
KL. 20:00

Human in Balance

Don*Gnu - Dans, Nycirkus, Performance, Teater

Human In Balance. Foto: Christoffer Brekne.

Human in Balance

Don*Gnu

Forestillingen med DonGnu er udsat pga situationen omkring inddæmning af smittespredning i forhold til coronavirus (COVID-19) i Danmark.

Gæster med gyldig billet bliver kontaktet efter påske med nærmere information.

Ny dato: Søndag d. 8. november 2020.

Opdateret 7/4 kl. 11:00.

Fredag 17/4  20:00
Human in Balance
DonGnu
Fysisk teater for fuld skrue

Live sang, pandelamper, videoprojektioner og dansere, bringer mennesker, som vi kender dem til live i forestillingen HUMAN IN BALANCE. Hovedpersonen er en gigantisk halv tons tung roterende vippescene. Den er et kunstværk i sig selv, og med danserne i perfekt balance på denne scene opstår magien med vilde stunst og ømme, svævende og sanselige møder.

Forestillingen sætter fokus på at vi som mennesker skal genfinde balancen, men uden at give slip på bevægelsen og de skæve og overraskende stunts, som er livets salt. Dansernes bevægelser på den roterende, og vippende scene, iscenesætter og tydeliggør at de ting man foretager sig, påvirker andre.

En skabelseshistorie der gentænker mennesket og lader engle og en kreativ udgave af Adam og Eva vækkes til live igen og sætte fut i fejemøjet.

HUMAN IN BALANCE blev nomineret til en Reumert for Årets Danseforestilling i 2018. Juryens motivation: “I Human In Balance drejede den runde vippescene hos Don Gnu atter rundt i de mest uforudsigelige vinkler. Her stortrivedes breakdance og stunts i Jannik Elkærs frygtløse koreografi af gøgl og farlig leg – og her accelererede centrifugalkraften til en kraftpræstation. Med dansere fra Cypern, Litauen og Danmark i fandenivoldsk balancekunst uden nødbremse.”

Medvirkende:
Evi Karsera (Cypern)
Alexia Nicolaou (Cypern)
Petras Lisauskas (Lithauen)
Frederik Pors Jakobsen (Danmark)
Alice Carreri (Danmark)
Koreografi: Jannik Elkær
Lysdesign/teknik: Christoffer Brekne / Bjørn Brinch

175,-
Alle rabatter er gældende (40-155,-)
Rabatbilletter sælges på www.teaterbilletter.dk.
Siddepladser på stolerækker.
Varighed: 60 min. uden pause.
OBS: Video- og fotooptagelse er ikke tilladt under showet.
Mulighed for tilkøb af spisningsbillet d. 20 & 21/3 fra kl. 18:00: Økologisk baconsvøbt svinemørbrad på bønnesalat (125,-).

Logo-turnenetv¾rket-sort
HUMAN IN BALANCE præsenteres på Baltoppen LIVE i samarbejde med Turnénetværket for Voksenteater. Et netværk af danske scener, der koordinerer udbredelse af nyskabende og eksperimenterende turnéteater. Turnénetværket er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst. Se mere: www.turneteater.dk.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg DON*GNUs website

Human In Balance. Foto: Christoffer Brekne.

Human In Balance. Foto: Christoffer Brekne.

Human In Balance. Foto: Christoffer Brekne.

Human In Balance. Foto: Christoffer Brekne.

'...det er dans, gøgl og humor i en genial blanding. DON GNU rocker!'

Weekendavisen