26. apr
30. maj (2023)
KL. 19:00

HOSTESAFT FOR SJÆLEN – foredrag med Mette Lisby og Maise Njor

Tikko - Foredrag

HOSTESAFT FOR SJÆLEN – foredrag med Mette Lisby og Maise Njor

Tikko

Arrangementet er desværre udsat til tirsdag 30/5 2023 pga sygdom.
Alle billetkøbere vil blive kontaktet af TIKKO.

Onsdag 26/4  19:00
HOSTESAFT FOR SJÆLEN
Foredrag med Mette Lisby og Maise Njor

Glæd dig til en en aften med grin, eftertanke, tilbageblik og fremsyn når Mette Lisby og Maise Njor indtager scenen. Med udgangspunkt i deres fælles bog Hostesaft for sjælen vender de to populære forfattere karrieren, kærligheden, valgene, sejrene og tabene, og så ser de selvfølgelig fremad og diskuterer, hvad der mon nu skal ske. 

Fuld plade i livet
Glæd dig til hverdagsfilosofiske betragtninger, humor og selvudleverende beskrivelser af nogle af den slags situationer, vi alle kender til. Det er 22 år siden, at Mette Lisby og Maise Njor arbejdede sammen hver dag. Med den indsigt, som de to har nu, ser de tilbage, men mest frem – der er sket meget på 22 år. Eller er der? 

Hvordan er det gået med livet, siden man blev voksen? Og endnu vigtigere: Hvordan sikrer vi os , at resten bliver, som vi gerne vil have det?

Gentager vi  virkeligheden vores handlemønstre, og er der brug for at ryste posen, som man siger til banko? Og apropos banko: Hvordan sørger vi for, at vi får fuld plade, inden spillet er slut?

Grundlæggende beslutninger
Maise Njor og Mette Lisby står begge midt i grundlæggende beslutninger: Skal Mette flytte tilbage til Danmark fra Los Angeles? Hvordan har hun – og Danmark – forandret sig, siden hun forlod landet for 16 år siden på højden af sin karriere som populær tv-vært og standupkomiker? 

Maise har skrevet et par bestsellere, men nu er hun ikke bare “between jobs” og ”between husbands”, men også ”between lives” … som det føles, når man siger sit job op, sælger sin lejlighed, pludselig mister sin mor og alligevel skal finde en vej frem.

Mette og Maise begynder at skrive sammen for at opklare, hvad de egentlig har lært om sig selv og livet, i erkendelse af at man nogle gange skal se tilbage, inden man kan se frem. 

Om Maise Njor
Maise er journalist og forfatter til bl.a. Michael Laudrups Tænder, C.H.O.K. og Der var engang en mand. Hun har bl.a. arbejdet på Eurowoman, Nordisk Film, Berlingske og Metronome og er for nylig flyttet i et haveforeningshus på Amager. Hun har tre døtre.

Om Mette Lisby
Mette er standupkomiker, forfatter, tv-vært og skuespiller. Hun er gift med tv- og radiovært Jesper Bæhrenz og har de sidste 16 år boet uden for Danmark, først i London og senest 12 år i Los Angeles.

Fra 279,- (+ gebyr 35,-)
Siddepladser på nummererede stolerækker
Varighed: 2 timer

Mere info:
https://www.tikko.dk/event/mette_lisby_og_maise_njor_ballerup-ekstra-6744/

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Tikkos website