1. nov
KL. 19:30

Himmerland feat. Nuala Kennedy og Donald Hay (DK/IE/SCO)

Musik, Skotsk & Irsk Musikscene

Himmerland feat. Nuala Kennedy og Donald Hay (DK/IE/SCO)

Himmerland

Tirsdag 1/11  19:30
Himmerland feat. Nuala Kennedy og Donald Hay (DK/IE/SCO)
Ny dansk musik på tværs af genrer, grænser og kulturer!

Det nordjyske band Himmerland har efter lange turne’er i Skotland og England igennem årene opbygget et nært musikalsk samarbejde med en række solister især fra Skotland og Irland. Det drejer sg om solister som f.eks. Elidh Shaw, Mairi Campbell og irske Nuala Kennedy som også medvirker på Himmerlands seneste cd.

Til denne koncert har de inviteret sangeren og fløjtespilleren fra Irland Nuala Kennedy, som turnerer konstant over store dele af verden. Hun har desuden turneret med Himmerland i New Zealand, Italien, Danmark og Skotland.

Samt den skotske trommeslager Donald Hay. Donald har en livslang kariere på den skotske og britiske folkemusikscene, hvor han har spillet med en lang række af band, senest med Old Blind Dogs og Eliza Carthy band.

Himmerland turnerer i disse år i store dele af verden med ny musik, komponeret af de markante og særdeles erfarne musikere og komponister med baggrund i meget forskellige genrer, traditioner og kulturer.

Overalt hvor bandet kommer frem spreder de glæde og tryllebinder deres publikum, med deres helt unikke blanding af gamle danske ballader, forrygende fiddle tunes, ekvilibristiske improvisationer, og ny fascinerende musik komponeret og arrangeret af bandets medlemmer:

Nuala Kennedy (Vokal & fløjter)
Kirstine Haugaard Sand (Vokal & violin)
Eskil Romme (Sopran sax)
Jens Ulvsand (Bouzouki, vokal)
Emil Ringtved Nielsen / Andrzej Krejniuk (Bas)
Donald Hay (Percussion)

“They’re a bit of a multi-genre, multi-culture super group.”
Froots

“… among Top Ten acts at Edinburgh Folk Club…as voted for by our members” Edinburg Folkclub


150,-
Siddepladser på balkon
Skotsk/Irsk Musikscene

Spisning kan tilkøbes (fra kl. 18:00): Baltoppen LIVEs koncert buffet: 180,-

Denne koncert er en del af ’Skotsk & Irsk Musikscene’, der præsenterer 10 keltiske folkemusikkoncerter i sæsonen fra september til maj – på tirsdage ca. én gang om måneden. Årskortbillet for sæson 2022/2023 kan købes her for 600,- indtil nytår:
https://baltoppen.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/102748

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Himmerlands website