11. feb
KL. 21:30

Heino Hansen’s Første Comedy Show – Ekstra show

Heino Hansen - Comedy

Heino Hansen. PR-foto.

Heino Hansen’s Første Comedy Show – Ekstra show

Heino Hansen

Fredag 11/2  21:30 – Ekstrashow
Heino Hansen’s Første Comedy Show
Herlige Heino Hansen i Ballerup

Du har med stor sandsynlighed set Heino Hansen på tv-skærmen, de sociale medier eller live: Den herlige komiker er nemlig blevet rasende populær , blandt andet efter sin deltagelse i tv-programmet Stormester og via sine mange vittige indslag på sociale medier.

Nu drager Heino på turné med sit første klassiske standup show nogensinde, der har den passende titel ”Heino Hansen’s Første Comedy Show”. I showet vil Heino tage publikum med tilbage til den dag, hvor han for første gang opdagede, at han er sjov.

Heino om showet: Heino selv:
”Den dengang 14-årige Heino skrev en dansk stil – der lagde klassen ned af grin. Fra det sekund vidste jeg, hvad mit liv skulle bruges til. Generte og anonyme Heino, blev til klassens sjoveste – fra dag til dag. Heino Hansen var skabt. Den danske stil i 8.C på Sct. Jørgens Skole i Næstved, blev altså mit første Comedy Show – og du får i dette show lov at høre opskriften på, hvordan unge Heino udviklede sin alternative hjerne, og måske du får lov at høre min danske stil fra 1998.”

Heino Hansen debuterede som standupkomiker i 2008, og allerede halvandet år senere blev han nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla. Senest er Heino blevet et hit hos de danske TV-seere efter sin medvirken i det populære program Stormester, og han står ligeledes overfor den fornemme opgave som kommende vært på programmet Klipfiskerne.

Med sit lunefulde og herlige væsen, og ikke mindst skarpe leveringer, har Heino Hansen indskrevet sig som et af de mest talentfulde spillere på den danske comedyscene.

255,-
Siddepladser på stolerækker.
Dørene åbner ca. kl. 21:00

Sandwich kan købes i baren.
Foto- og video optagelser må ikke finde sted.

Se mere på heinohansen.dk

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Heino Hansen