8. mar
KL. 18:00

Heino Hansen’s Første Afskedsshow

Heino Hansen - Comedy

Heino Hansen's Første Afskedsshow. PR-foto: All Things Live Denmark.

Heino Hansen’s Første Afskedsshow

Heino Hansen

Lørdag 8/3 2025  18:00
Heino Hansen’s Første Afskedsshow
Komikeren tager afsked for første gang i nyt one-man show

Da Heino Hansen senest var aktuel med et one-man show, turnerede han landet tyndt med sit ultra-populære ”Heino Hansen’s Første Comedy Show”. Et show der sidenhen sikrede ham prisen som ”ÅRETS KOMIKER” ved ZULU Comedy Galla 2022.

I sin takketale lød det blandt andet:
“Jeg har lavet 141 shows på 10 måneder, og det har været en stor oplevelse. Men jeg vil også sige, at min hjerne er gået lidt i stykker efterfølgende. Det er lidt et chok som komiker at finde ud af, at man kan blive mør på den måde, så jeg er glad for den her pris, for jeg tror faktisk, det var sidste skud, jeg havde i bøssen.”

Salen grinede – men var det en joke?

Efter 15 års intens jagt på drømmen stod han nu der på scenen og takkede alle de vigtigste omkring sig. Pavestolt(!) over at have nået denne store milepæl i sit liv – på toppen af dansk comedy – var der dog en særlig tvivl, der begyndte at spire i ham. I de seneste 3 år har Heino nemlig gemt på en hemmelighed overfor sit publikum.

Nu får “Heino Hansen’s Første Afskedsshow” premiere, og vi skulle hilse fra Heino og sige, at det gider du godt at se!

“Det bliver ikke gammel vin på nye flasker. Det bliver ikke engang vin. Hvis det sidste gang var vin, så er det her champagne. Eller i hvert fald som minimum cava. Cava smager ærligt også bedre end champagne – ja du betaler for navnet, hvis man spørger mig. Jeg ved ikke en skid om vin eller pagne. Hvis sidste show var en lager-øl, er det her en porter. En gammel bitter porter, der virkelig hader Knud Brix fra Ekstra Bladet.

Det korte af det lange – jeg er i gang med at udvikle et ambitiøst, modigt, lidt for ærligt – og ikke mindst virkelig sjovt show til jer. Glæder mig til at se jer igen – jeg har savnet jer!”

Nu skal chancen gribes for at opleve et comedy-show af højeste kaliber, når den prisvindende og folkekære Heino endnu en gang vil være at finde i Ballerup.

Se mere om showet her: https://heinohansen.dk/.

330,-
Nummererede siddepladser på stolerækker.
Dørene til salen åbner kl. 17:00.
Varighed: Ca. 80 minutter uden pause.
Det er ikke tilladt at optage, filme eller fotografere under arrangementet.

Baltoppen LIVEs café tilbyder fra kl. 16:30: Sandwich spicy beef (marineret oksekød, jalapenos, pesto, chilimayo, tomat og salat) råstegte kartofler med chilimayo 145,-
eller
Hot vegan med falafel, avokado og samme fyld som den anden sandwich. 145,-

Menuen tilbydes under køb af billet eller kan tilkøbes her: https://baltoppenlive.dk/cafe/spisning/, senest 2 hverdage før arrangementet.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Heino Hansen

Heino Hansen's Første Afskedsshow. PR-foto: All Things Live Denmark.