14. mar
KL. 20:00

Gurli Octavia – Solo

Musik, Ny-folk

Gurli Octavia. PR-foto.

Gurli Octavia – Solo

Gurli Octavia

Torsdag 14/3  20:00
Gurli Octavia – Solo
Urkraftig og løssluppen inderlighed

Gurli Octavia har med sin New-Folk lynhurtigt markeret sig på den nordiske musikscene, der længe har blomstret med stærke navne som bl.a. Agnes Obel og Ju´ni´us Meyvandt. Hun tilbragte de første år af sit liv på landevejen i en hestetrukket cirkusvogn. Opvokset op i en verden fuld af gøglere, opdraget et sted mellem drømme og virkelighed. En opvækst der har sat sit præg på hendes musikalske univers. Hun blev født på den magiske dag dag 8.8.88, hvorfor hun fik navnet Octavia.

På scenen åbner Gurli Octavia op for et eventyrligt, eftertænksomt og til tider brutalt tekstunivers, der leveres med en vibrerende vokal, der ubesværet og melodisk bevæger sig fra at være forsigtig, hæs og skrøbelig til at rumme en urkraftig og løssluppen inderlighed.

Til trods for, at Gurli Octavia stadig er et relativt ubeskrevet blad herhjemme, har hendes single ‘Winter Arrived’ allerede streamet over 350.000 gange pa° Spotify. Siden hendes debut i 2017 er det gået stærkt, og herhjemme er særligt singlen ”You Lay Low” blevet spillet flittigt på P6 Beat.

I 2017 udgav hun 2 EP’er, Philophobia og Lunacy. Sidstnævnte blev selvfølgelig udgivet på en dag med fuldmåne. I 2018 er hun klar med sin 3. EP og en sommersingle.

Octavia har haft en travl sommer og optrådt på flere af landets festivaler, herunder Roskilde Festival, GrimFest og Spot Festival, sidstnævnte en koncert som GAFFA kvitterede for med fem store stjerner.

95,-
Cafékoncert
Varighed: 2 x 40 minutter
Unummererede siddepladser
Økologiske sandwiches kan købes i baren

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg kunstner hjemmesiden

Gurli Octavia. PR-foto.

Gurli Octavia. PR-foto.

Gurli Octavia. PR-foto.

Gurli Octavia. PR-foto.