5. sep
KL. 19:30

Greg Russell & Ciaran Algar (UK)

Musik, Skotsk & Irsk Musikscene

Greg Russell_&_Ciaran Algar. Foto: Phil Carter

Greg Russell & Ciaran Algar (UK)

Greg Russell & Ciaran Algar (UK)

Tirsdag 5/9  19:30
Greg Russell & Ciaran Algar (UK)

Det er gået mere end usædvanlig stærkt for Greg Russell (sang & guitar) og Ciaran Algar (violin & backingvokal) siden de mødtes i 2011: De udgav deres debutalbum, The Queen’s Lover, i 2012, vandt BBC Radio 2 Young Folk Award i 2013, og vandt så året efter en BBC Radio 2 Horizon  Award for bedste gennembrud og udgav endnu et album (The Call). Ind i mellem alt dette har de turneret flittigt og er hurtigt blevet et af de meste efterspurgte nye navne på den engelske folkscene.

I marts 2016 udgav de deres tredje album, The Silent Majority, der ligesom de foregående høstede store roser. De har allerede optrådt på nogle af de største engelske folkfestivaler (Cambridge Folk Festival, Sidmouth Folk Week, Fairport’s Cropredy Convention) og fik deres danske  debut på Tønder Festival 2015.

Greg Russell er en formidabel sanger og Ciaran Algar er en mindst ligeså formidabel violinist og tidligere All Ireland og All Britain Champion på violin. På scenen udstråler de på trods af deres unge alder en selvsikkerhed og en indbyrdes forståelse, der er sjældent set.

140,-
Siddepladser på balkon
Skotsk/Irsk Musikscene
Spisning (fra kl. 17:30): 140,- / Oksetyndsteg serveret med whiskysauce, bagte svampe/ rodfrugter og kartoffeltærte.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg deres website