12. dec
KL. 19:00

Gopler ældes baglæns – foredrag med Nicklas Brendborg

Tikko - Foredrag

Gopler ældes baglæns – foredrag med Nicklas Brendborg

Tikko

Mandag 12/12  19:00
Gopler ældes baglæns
Foredrag med Nicklas Brendborg

Nicklas Brendborg er en af de mest lovende forskningstalenter inden for bioteknologi og forfatter til bestselleren “Gopler ældes baglæns”. En forrygende og utrolig historie om videnskabens kamp mod aldring kan opleves i Nicklas foredrag, der også byder på konkret viden om, hvad man selv kan gøre for at få et længere liv.

Videnskabens svar på et længere liv
Med afsæt i sin bestseller, ”Gopler ældes baglæns”, fortæller Nicklas Brendborg om videnskabens svar på et langt liv. Hvad skal vi spise? Og hvordan skal vi leve?

For at finde svarene tager vi på en hæsblæsende rejse til klodens fjerneste egne og mest højteknologiske laboratorier. Undervejs møder vi zombieceller, gopler der ældes baglæns samt gale og geniale videnskabsfolk.

Om Nicklas Brendborg
Nicklas Brendborg studerer bioteknologi ved Københavns Universitet og er et af de mest lovende forskningstalenter på området – anerkendt af bl.a. Novo Nordisk International Talent Program og Novo Scholarship Program. Sideløbende med sit forskerstudium udgav han i marts 2021 sin bog ”Gopler ældes baglæns”, der tilbragte flere uger på bestsellerlistens førsteplads.

Udover ”Gopler ældes baglæns” har Brendborg skrevet ”Topstudent” og medforfattet Lars Tvedes bestseller ”Supertrends”.

Fra 269,- (+ gebyr 30,-)
Siddepladser på nummererede stolerækker
Varighed: 2 timer

Mere info: https://www.tikko.dk/event/nicklas_brendborg_ballerup-6206/

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Tikkos website