8. okt
KL. 19:30

Goitse (IE)

Musik, Skotsk & Irsk Musikscene

Goitse. PR-foto.

Goitse (IE)

Goitse (IRE)

Tirsdag 8/10 2024  19:30
Goitse (IE)
Irlands førende traditionelle band af den nye generation.

Den populære og multi-prisvindende irske kvintet Goitse blev dannet i 2010 i den hvidglødende kreative digel på Limericks Irish World Academy i Dublin.

Goitse er blevet kåret til Live Irelands “Traditional Group of the Year”, Chicago Irish American News’ “Group of the Year”, samt vandt den prestigefyldte “Freiburger International Leiter 2016”-pris i Tyskland, og er blevet udråbt som det førende af den nye generations irske traditionelle bands.

Goitse har udgivet seks anmelderroste albums og turnerer året rundt i bl.a. Irland, Storbritannien, Tyskland, Frankrig og USA.

Deres karakteristiske lyd bunder i kvaliteten af deres egne kompositioner blandet med ældgamle traditionelle melodier, som gør hver optræden unik.

Grundlaget for musikken er verdens- og hele irske Bodhrán-mester Colm Phelan og Conal O’Kane, der hurtigt er ved at skabe sig et navn som en af de fineste guitarister i sin generation. Den gribende rytmesektion sætter en kraftfuld drivkraft til musikken, mens den søde, karismatiske stemme fra Áine Mc Geeney drager publikum ind, som få kunstnere kan. Multiinstrumentalisten Alan Reid spiller hovedsageligt på banjo og bouzouki, og trækker på en omfattende viden om arkivsamlinger af irsk, hvilket beriger bandets repertoire. Daniel Collins er en multiinstrumentalist All Ireland Champion og er kendt for sit karakteristiske indviklede basarbejde på harmonika.

Goitse er et gælisk ord for ‘kom her’ og udtales – Go-wit-cha.

160,-
Siddepladser på balkon
Skotsk/Irsk Musikscene

Baltoppen LIVEs café tilbyder fra kl. 18:00:
Sæsonbuffet: 195,-

Menuen tilbydes under køb af billet eller kan tilkøbes her: https://baltoppenlive.dk/cafe/spisning/, senest kl. 12:00 to hverdage før arrangementet.

Denne koncert er en del af ’Skotsk & Irsk Musikscene’, der præsenterer 10 keltiske folkemusikkoncerter i sæsonen fra september til maj – primært på tirsdage ca. én gang om måneden. Årskortbillet for sæson 2024/2025 kan købes her for 650,- indtil nytår:
https://baltoppen.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/125316

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Goitse' website

Goitse. PR-foto.

Goitse. PR-foto.

Goitse. PR-foto.