20. jan
KL. 19:30

Ginne Marker

Musik

Ginner Marker. PR-foto.

Ginne Marker

Ginne Marker

Fredag 20/1  19:30
Ginne Marker
Det er uhyre sjældent at møde så rent og modent et talent som Ginne Marker

På rekordtid har singer/songwriter og guitarist Ginne Marker sat sine fodspor i det danske musiklandskab!

“Nutidens guitargud er åbenbart en nordjysk kvinde midt i 20’erne. Hvilket egentlig var på tide.”
(GAFFA – 5 stjernet live-anmeldelse 20.05.2021)

Debutalbummet For Seasons to Come fra november 2019 fik strålende anmeldelser og er i skrivende stund streamet over 10 millioner gange. I 2020 modtog Ginne to Carl-priser som Årets Talent og Årets Jazzkomponist og fulgte op med totalt udsolgte koncerter i hele landet, hvor GAFFA kvitterede med at kalde hende for ”nutidens guitargud”.

Albummet ULTERIA fra oktober 2021 sætter en tyk streg under Ginne Markers store talent som sanger, guitarist og ikke mindst sangskriver. Udtrykket er modent og velovervejet, musikken soulet, jazzet og sågar rocket. Teksterne har store lyriske kvaliteter, og sangene er på én gang tidløse og nyskabende. Et stjernespækket, internationalt hold musikere udgør besætningen og fuldender det, der af flere er blevet kaldt Årets Album. Anmelderne er enige: fem og seks stjerner er i stride strømme blevet kastet efter ULTERIA.

Ginne kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt og underspillet måde. Kald det pop, jazzpop, sanger/songskriver. Musikken favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.

“Da vi gik i gang med studieindspilningerne, aftalte producer Aske Jacoby og jeg, at vi ikke ville gå på kompromis med noget. Vi har taget én sang ad gangen og nøje udvalgt folk ud fra, hvad der ville være det absolut største, vi kunne forestille os. Derfor medvirker 15 af Danmarks og Sveriges bedste studiemusikere, og det er indspillet og mixet i fire forskellige studier i tre forskellige lande.”

“Jeg har altid haft en drøm om at lave et album, der er stærkt nok til at blive spillet live fra første til sidste track, og jeg glæder mig virkelig til at løfte musikken til et helt nyt niveau, når vi i bandet præsenterer ULTERIA på denne album tour.”

190,-:
100,-: Unge under 25 år
Siddepladser ved caféborde

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Ginnes web

Ginner Marker. PR-foto.

Ginner Marker. PR-foto.

Ginner Marker og Aske Jacobi. PR-foto.

Ginner Marker. PR-foto.

Ginner Marker. Foto: Grit Sanders.