14. nov
15. maj (2021)
KL. 20:00

Ginman/Blachman/Dahl

Musik

Ginman/Blachman/Dahl. PR-foto.

Ginman/Blachman/Dahl

Opdateret 20/3 kl. 16:45

Koncerten lørdag 14. november, 2020 med “Ginman/Blachman/Dahl” – samt tilhørende spisning – er fremrykket til lørdag d. 15. maj 2021, kl. 20:00, p.g.a. en afledning af situationen vedrørende inddæmning af smittespredning i forhold til coronavirus (COVID-19) i foråret.

Gæster med gyldig billet bliver kontaktet så hurtigt som muligt med nærmere information.

Lørdag 14/11  20:00
Ginman/Blachman/Dahl
Danmarks fremmeste eksponenter for den moderne jazztrio

Lennart Ginman, Thomas Blachman og Carsten Dahl formår bedre end nogen anden dansk jazztrio at forene spiritualitet med frigjorthed og traditioner med fornyelse.

Ginman/Blachman/Dahl udgør én af Danmarks fremmeste eksponenter for den moderne jazztrio. De tre gamle venner har spillet sammen i en årrække, og da de for snart 20 år siden fik en international pladekontrakt med Verve Records, havde de også det sigte at arbejde som en selvstændig enhed omgivet af en række danske og internationale solister ved pladeindspilninger og koncerter.

Blandt andet i svævende højt niveau med musikere som Palle Mikkelborg og Nils Petter Molvær. Trioen her præsenterer kvalitetsbevidst musik, som på baggrund af et højt teknisk niveau har været båret af en humor og frigjorthed kombineret med en seriøsitet og egentlig ekvilibrisme.

Derudover har vi også at gøre med tre store personligheder i det danske musikmiljø. Thomas Blachman ikke blot som skarp X Factor-dommer, men også som producer og Grammy-vinder ved siden af trommehvervet. Carsten Dahl som forhenværende professor på Rytmisk Musikkonservatorium og i øvrigt også fantastisk solist, og Lennart Ginman for et gennembrud langt ud over jazzverdenen med Ginman/Jørgensen i 90’erne, men også som kurator af Summer Sessions på Vallekilde Højskole i mere end ti år og tidligere musikchef i Copenhagen Jazzhouse.

”Lennart Ginman, Thomas Blachman og Carsten Dahl viste, hvad sublim triokunst er for en størrelse.”
Berlingske (6/6 stjerner) fra Copenhagen Jazz Festival 2018.

Koncerten arrangeres i samarbejde med foreningen “Jazzhouse Classic”, der består af personer fra ledelsen og sponsorforeningen fra Copenhagen Jazzhouses’ guldalder.

235,-
Siddepladser ved nummererede caféborde.
Varighed: ca. 2 x 45 minutter.

Spisning tilbydes før koncerten: Lammeculotte på bagte rodfrugter med persillekartofler og syltede grønne tomater: 150,-

Del

Lennart Ginman. Foto: Jacob Crawfurd.

Thomas Blachman. PR-foto.

Carsten Dahl. Foto KASPER KRISTOFFERSEN.

GinmanBlachmanDahl_2019. PR-foto.