15. maj
KL. 20:00

Ghost-Note (US)

Musik

Ghost-Notes. Foto: Phierce Photo | Keith Griner

Ghost-Note (US)

Ghost-Note

Søndag 15/5   20:00
Ghost-Note (US)
Next level funk-fest med musikere fra bl.a. superfusionsbandet Snarky Puppy

Ghost-Note er indbegrebet af ”next level funk”. Bandet, der er stiftet af den multi Grammy-vindende percussion-duo fra superbandet Snarky Puppy, Robert Sput Searight og Nate Werth, laver intet mindre end funk-fest for den rytmiske musik med inspiration hentet fra James Brown, Prince, J Dilla og mange andre. En eksplosion af lyd!

Ghost-Note er en fuldfed samling af musikalske kæmper fra den amerikanske musikscene. Listen over superstjerner som bandets medlemmer har arbejdet med, er lang og vidner om Ghost-Notes talentmasse. Prince, Snoop Dogg, Erykah Badu, Herbie Hancock, Kendrick Lamar, Marcus Miller, Toto og Justin Timberlake, er blandt de celebre navne på bandmedlemmernes cv’er.

Lyden af Ghost-Note, er lyden af percussionbaseret funk, hiphop og jazz. ”Forestil dig et kærlighedsbarn undfanget af grooves fra New Power Generation, James Browns hornsektion og Brecker Brothers’ kreative ekvilibrisme,” skrev Copenhagen Jazzfestival i 2019, hvor bandet var et af festivalens absolutte hovednavne. ”Det her er rytme på et højere plan!”

Siden dannelse i 2015 har der været fuld blus på aktiviteterne i Ghost-Note. Bandets to anmelderroste studioalbums, ”Swagism” (2018) og ”Fortified” (2015), strøg begge til tops ved udgivelserne og indtog førstepladsen på iTunes Jazz Charts. Derudover turneer bandet verden tynd og gæster jævnligt højprofilerede, internationale musikfestivaler. Dette forår kan Ghost-Note opleves på Baltoppen LIVE og der er lagt op til et rabalder af en koncert! Så spænd hjelmen og kast dig ind i festen. Dette band er et absolut ”must see”.

Line-Up:
Robert Searight – Drums
MonoNeon – Bass
Dominique Xavier Taplin – Keys
Peter Knudsen – Guitar
Jonathan Mones – Sax, Flut
e
Danny Wytabis – Trombone
Devin Way – Drums / Percussion

Forsalg: 200,-
Forsalg – unge under 26 år / studerende: 135,-
Billetpris i DØREN: 250,-

Ståpladser / unummererede siddepladser ved caféborde.
Varighed: Ca. 75 minutter uden pause.
Video- og fotooptagelse er ikke tilladt under showet.

Mulighed for tilkøb af spisningsbillet: Vildtragout med bagt kartoffelmos og let Waldorfsalat: 150,-

 

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Ghost-Note

Ghost-Notes. PR-Foto.

Ghost-Notes. PR-Foto.

Ghost-Notes. PR-Foto.

Ghost-Notes. PR-Foto.

Ghost-Notes. PR-Foto.

Ghost-Notes. PR-Foto.

Ghost-Notes. PR-Foto.

Ghost-Notes. PR-Foto.

Ghost-Notes. PR-Foto.