16. nov
KL. 19:30

KÆRESTEBREVE – tidl. Fra regnormenes liv

Folketeatret - TEMA - teater i Baltoppen

Fra regnormenes liv. Foto: Folketeatret.

KÆRESTEBREVE – tidl. Fra regnormenes liv

Folketeatret

Kære teatergængere!

Vi må med stor beklagelse meddele, at Folketeatret grundet sygdom har været nødt til at aflyse forestillingen ”Fra regnormenes liv”.

Ole Lemmeke, der spiller den store rolle som H. C. Andersen er blevet syg, og det har desværre ikke været muligt at finde en anden skuespiller, der med så kort varsel og som på så kort tid kan sætte sig ind i den krævende rolle.

Da Folketeatret ikke bare vil aflyse, har de lykkedes med på kort tid at stable en erstatningsforestilling på benene. Det bliver KÆRESTEBREVE af A.R. Gurney.

En forestilling om et livslang forhold, der af skæbnens uransagelige årsager aldrig blev til virkelighed. Livet kom på tværs, og i deres livs efterår går det op for Melissa og Andy, at de måske har kastet vrag på en kærlighed større end den, de fleste får lov at opleve.

I rollerne som Melissa og Andy ses – Ellen Hillingsø og Michael Moritzen.

Forestillingen er sat i scene af den estimerede instruktør Bente Kongsbøl

Vi er kede af at måtte aflyse Fra regnormenes liv, men er glade for, at vi i stedet for kan præsentere to af landets fornemmeste scenekunstnere i forestillingen KÆRESTEBREVE, som gennem generationer har henrykket teatergængere i hele verden.

Tema har sagt ja til dette tilbud i stedet for endnu en aflysning, men vi kan jo ikke forlange, at I abonnenter/løssalgs kunder skal mene det samme, så derfor vil vi bede jer meddele os, om I vil have refunderet billetterne (inkl. evt. spisebilletter). 

Svar venligst om dette senest mandag den 13. nov. (Send svar til gunnar.ebbesen@gmail.com)

Ellers glæder vi os til at se jer i Tema – Teater i Baltoppen samme tid, samme sted – torsdag d. 16. nov. kl. 19.30.

Kærestebreves varighed bliver ca. 2 timer, inklusiv 20 minutters pause.

Mvh Birgitte Sørensen
Tema – teater i Baltoppen

 

Tidligere beskrivelse:

Torsdag 16/11  19:30
Fra regnormenes liv
P.O. Enquists drama om kamp, kunst og kærlighed
Forestilling fra Folketeatret

Efter en særdeles uheldig optræden for selveste kongen og hans grevinde, har H.C. Andersen skamfuld og flov søgt tilflugt hos ægteparret Johanne Luise og Ludvig Heiberg, de to spydspidser i den kulturelle elite, som Andersen higer efter at blive en del af. Men Johanne møder Andersen med hån. Rap i replikken nedgør hun den triste Andersen.

Det skønmalede portræt af tidens mest feterede skuespillerinde krakelerer, som aftenen skrider frem. Da fru Heiberg var barn, samlede hun regnorme op og vaskede mudderet af deres slimede kroppe, så de blev helt rene og fine. Men renskurede og i det stærke lys døde de.

Fru Heiberg og H.C. Andersen er begge trukket op af deres barndoms muddergrøft, og selvom denne aften akkompagneres af Johannes uforstående ægtemand og en sjofel, skaldet gamling, bliver mødet mellem de to skyggebørn uforglemmeligt.

Medvirkende: Ellen Hillingsø, Ole Lemmeke, Michael Moritzen, Lisbet Lundquist
Instruktør: Kasper Wilton

Løssalg: 275,-
TEMA medlemspris: 220,-
Unge under 25 år: 125,-

Siddepladser på stolerækker.
Varighed: 2 timer og 10 minutter inkl. pause.

Menu 170,-: Sæsonbuffet (serveres fra kl. 18:00).

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Folketeatrets hjemmeside

Fra regnormenes liv. Foto: Folketeatret.