16. sep
KL. 20:00

Four Jacks For Altid

Stig Rossen, Keld Heick, Jesper Asholt og Jesper Lohmann - Musik

Four Jacks. PR-foto.

Four Jacks For Altid

I ufravigelig storform ******
Stig Rossen, Keld Heick, Jesper Asholt og Jesper Lohmann

 

Fredag 16/9 20:00

Four Jacks For Altid

 

Oplev Stig Rossen som John Mogensen, Jesper Asholt som Bent Werther, Keld Heick som Poul Rudi og Jesper Lohmann som Otto Brandenburg/James Rasmussen i showet ‘Four Jacks For Altid’.

I 2008 tog de fire herrer anmeldere og publikum med storm med teaterkoncerten “Åh den vej til Mandalay”. Den blev fulgt op med det lige så succesfulde show “More Jacks”.

Nu kommer de til Ballerup med showet “Four Jacks For Altid” som har opnået adskillige 6 stjernede anmeldelser.

Showbizzen-anmelderen Karin Jensen skrev bl.a.:
“For mig var koncerten en tur tilbage til barndommens gade – med gamle lp plader og en stor pladespiller med jalousi låger. Det var en festlig og underholdende aften – der viste at de 4 oppe på scenen nyder at synge og spille sammen – lige så meget som vi nød at lade os underholde af dem. Det hele foregik i et hæsblæsende tempo – hvor den ene gamle Four Jacks sang efter den anden blev sunget. De er helt fantastiske når de krydrer deres optræden med udklædning – så vrider hele salen sig af grin. De små fortællinger om Four Jacks er et fint krydderi der binder showet sammen på en fin og morsom måde, at Keld, Jesper, Jesper og Stig har optrådt meget sammen fornemmer man tydeligt når de improviserer og selv må give efter for latteren. For mit eget vedkommende sad jeg hele aftenen og sang med lige så stille inden i mig selv (FOR JEG KU IKKE LA VÆR). Helt klart en forestilling der skal ses/høres – det er noget af det bedste jeg har været med til længe.”

De fire bliver akkompagneret af Peder Kragerups trio: Peder Kragerup (piano), Elo ‘Luffe’ Lindhartsen (bas) og Roger Berg (trommer).

 

Varighed: 2 x 45 min.

Siddepladser på stolerækker / balkon

385,-

Spisning fra kl. 18:00 kan tilkøbes: 150,- / Cognac farseret svinemørbrad serveret på svamperagout med pommes rissollées og coleslawtomat. 

Del