24. apr
KL. 19:00

Foredrag med Preben Elkjær – Mit liv som Elkjær

MOD TIL - Foredrag

Preben Elkjær. PR-foto: Mod Til.

Foredrag med Preben Elkjær – Mit liv som Elkjær

MOD TIL

Torsdag 24/4 2025  19:00
Foredrag med Preben Elkjær – Mit liv som Elkjær

Preben Elkjær var en af verdens bedste angribere i 1980’erne. Derudover var – og er – han noget af det mest danske, man kan forestille sig på linje med Den Lille Havfrue, Kim Larsen og Dronning Margrethe – uden sammenligning, i øvrigt!

Så kom og deltag i dette helt eksklusive foredrag, som byder på gode og nostalgiske minder fra 80´erne, hvor hele Danmark var ramt af fodboldfeber.

Om foredraget
Preben Elkjær var verdens bedste angriber i midten af 1980’erne og vel nok den bedste forward, der nogensinde er født med dansk pas.
I dette foredrag tager han tilhørerne med på en tour de force gennem 1980’er-landsholdets gennembrud og storhedstid, men han fortæller også ærligt og direkte om presset, forventningerne, opture og nedture – alt sammen krydret med det velkendte glimt i øjet.

Preben Elkjær spillede 69 A-landskampe for Danmark, og scorede i alt 38 mål i den rød/hvide-trøje. I 1984 blev han kåret til Årets Fodboldspiller i Danmark

De fleste voksne danskere har en idé om, hvad Elkjær er for én – men måske får tilhørerne revideret den opfattelse efter mødet med Preben, der i showet interviewes af journalist og forfatter Peter Sloth.”

Foredraget tager udgangspunkt i bogen “Mit liv som Elkjær” der udkom i november 2012.

Foredraget vil være spækket med anekdoter og videoklip fra Elkjærs karriere, og der vil endvidere være mulighed for at stille spørgsmål til hele Danmarks målkonge nummer 1.

335 – 355,- + ordregebyr
Nummererede siddepladser
Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter tlf. 3848 1633.

Arrangør: MOD TIL.

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle.
Følg MOD TIL på FB: www.facebook.com/MODTIL / eller www.modtil.dk

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg MOD TILs web

Preben Elkjær. PR-foto: Mod Til.