8. feb
KL. 19:30

Fjordfolk

Musik, Skotsk & Irsk Musikscene

Fjordfolk

Fjordfolk

Tirsdag 8/2   19:30
Fjordfolk
Medrivende irsk og skotsk inspireret folkemusik med glæde og glimt i øjet

Flerstemmig sang og flotte harmonier får musikken til at svinge helt utroligt. Det er umuligt at sidde stille, når det nordjyske band Fjordfolk spiller de gamle kendte klassikere. Tag en slurk Guinness, syng med og mærk stemningen. 

Gruppen blev oprindelig dannet i 2001. Med tiden ændrede sammensætningen sig, nogle kom til og andre gik fra, men genren var der aldrig tvivl om, da alle havde en ”svaghed” for de irske og skotske toner.

Bandet, som dengang bestod af 4 medlemmer, havde mange forskelligartede spillejobs, eksempelvis Hjallerup Marked, messer, rådhuspladser i diverse større byer, 4. maj arrangementer, træskibsarrangement i Skive, kræmmermarked på Fyn, Irsk skib ved Aalborg havn, musik– og spilleforeninger, diverse byfester og endelig blev der leveret musik til mange private fester.

I 2007 fusionerede Fjordfolk med Big Bad Wolf. De valgte at kalde sig Fjordfolk og instrumentringen består nu af bas, mandolin, banjo, harmonika, guitar, trommer og masser af sang. Dette koncept syntes at være fastforankret og Fjordfolk tæller i dag fem medlemmer plus lydmand.

140,-
Siddepladser på balkon
Skotsk/Irsk Musikscene
Spisning kan tilkøbes (fra kl. 17:30): Vildtragout med bagt kartoffelmos samt grønkålssalat med æbler, hvedekerner og drys: 140,-

OBS:
Denne koncert er en del af ’Skotsk & Irsk Musikscene’, der præsenterer 10 keltiske folkemusikkoncerter i sæsonen fra september til maj – på tirsdage ca. én gang om måneden. 

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Fjordfolk