8. dec
KL. 20:00

Fastpoholmen (SE/DK)

Musik, Ny-folk

Fastpoholmen. Foto: Mathias Vejerslev.

Fastpoholmen (SE/DK)

Morricone-inspireret western møder smålandsk afroguitar - Skovreggae! Ny-folk
Fastpoholmen

 

Torsdag 8/12  20:00

 

FastPoHolmen er 8 mands world/reggae/folk band der har rødder i Sverige men har base i København. Al FastPoHolmens musik udspringer fra sangskriver Adam Fastholms ideer og smukke sange – vokalharmonier i absolut topklasse ledsaget af et forrygende, virilt og innovativt ensemble. I 2007 grundlagde han bandet sammen med sin kusine Dawn. Siden er Thomas Fløe Nielsen, Kristoffer Sidenius, Jay Habib, Trine Trash, Kristian Rinck-Henriksen og Anders Juhl Nielsen kommet til.

FastPoHolmen formår at blande det følsomme med det fandenivoldske, så det går op i en højere enhed, når fine passager og flabede intermezzoer, fra vidt forskellige musikalske kontinenter, broderes sammen til et fintmasket mønster af særegen skønhed.

Siden udgivelsen af deres tredje studiealbum “Drömmer du?” i februar i år har Nørrebro-smålænderne turneret og givet publikum mulighed for at danse sig ind på numre som “Tillsammans är vi bra ” og “Ditt Ljus”. Med en DMA for Årets Danske World Album i 2013 og utallige koncerter i bagagen har de markeret sig som en sikker garant for fascinerende, forrykte og fyrige liveoplevelser.

 

Siddepladser ved nummererede caféborde.

Økologisk sandwich kan købes i caféen.

140,-

 

NY-FOLK 1/2-årskort forår 2017:
Et ½-årskort til 350 kr. kan købes indtil torsdag 26/1-2017 kl. 18:00. ½-årskortet dækker 3 kommende NY-FOLK koncerter i vinteren/foråret 2017. Se mere her: https://baltoppenlive.dk/arrangementer/ny-folk/.

Køb Ny-folk – 1/2-årskortet inden d. 8/12-16 kl. 18:00 og få denne koncert med FastPoHolmen d. 8/12 med som fri bonuskoncert.

Køb ½-årskortet her: http://baltoppen.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/61566.

KØB SPISNING

Forudbestil mad til din aften på Baltoppen LIVE.

Til udvalgte events kan du bestille spisning. Vær opmærksom på at der kun er et begrænset antal spisebilletter og at muligheden for bestilling lukker dagen før kl. 12.00 (for arrangementer om tirsdagen lukkes der for bestilling om fredagen). Se hvilke retter der serveres i forbindelse med det arrangement du har billet til.