7. mar
KL. 16:00

Fame – Ballerup Musical

Dans, Teater

Fame. Collage: Ballerup Musical.

Fame – Ballerup Musical

Ballerup Musical

Tirsdag 3/3 19.00
Onsdag 4/3 19.00
Torsdag 5/3 19.00
Fredag 6/3 19.00
Lørdag 7/3 16.00

FAME
Ballerup Musical

En rørende fortælling om unge mennesker, drømme, kærlighed og passion.

Oplev den klassiske 80’er musical FAME, når 45 unge medvirkende fra Ballerup Musical står på scenen i dette års brag af en forestilling.

High School of Performing Arts i New York søger nye talenter. Lærerne på skolen har høje krav til de unge elever, og kun de bedste bliver optaget på skolen. Det handler om at giv’ alt, hvis drømmene skal gå i opfyldelse.

Det er en gribende fortælling, som giver et indblik i de menneskelige og kunstneriske kampe, der skal til for opnå et liv i rampelyset – vejen dertil kan være hård, men for de fleste er det det hele værd.

Forestillingen er spækket med danske versioner af de kendte numre fra broadwaymusicalen, samt fra filmen fra 1980. Vi lover både følsomme ballader, storslåede dansenumre og gode grin.

Følg Ballerup Musical på Facebook og Instagram, og læs meget mere om stykket og de medvirkende på vores hjemmeside ballerup-musical.dk

85,- Voksne
45,- Unge under 18 år

Billetter købes på ballerup-musical.dk
Varighed: 2,5 time inkl. pause

Del

Kunstner Hjemmeside

Tjek Ballerup Musicals website

KØB SPISNING

Forudbestil mad til din aften på Baltoppen LIVE.

Til udvalgte events kan du bestille spisning. Vær opmærksom på at der kun er et begrænset antal spisebilletter og at muligheden for bestilling lukker dagen før kl. 12.00 (for arrangementer om tirsdagen lukkes der for bestilling om fredagen). Se hvilke retter der serveres i forbindelse med det arrangement du har billet til.