28. apr
KL. 19:00

Elsk dine konflikter – Foredrag med Lars Mogensen

Tikko - Foredrag

Lars Mogensen. PR-foto: TOIKKO.

Elsk dine konflikter – Foredrag med Lars Mogensen

Tikko

Torsdag 28/4  19:00
Elsk dine konflikter – Foredrag med Lars Mogensen – fra TIKKO
Et underholdende og anderledes foredrag om kommunikation og konflikthåndtering

Hvordan påvirker din adfærd og din kommunikation dine omgivelser? Og hvordan vender vi konflikter til noget konstruktivt? Og ja – kan du sågar komme til at elske dine konflikter?

Med humor, skarphed og nærvær sætter Lars Mogensen fokus på alt det, der rent kommunikativt i perioder kan fylde i din hverdag. Og du får nye input og en solid ballast, som du kan bruge, når det måske indimellem spidser til – både professionelt og privat.

Med eksempler fra sit eget liv sætter Lars Mogensen fokus på helt almindelige udfordrende situationer, som vi alle nok før eller siden kommer til at stå i – uanset om du er leder, medarbejder, arbejder i servicebranchen, er selvstændig, høvding eller måske bare trænger til et kærligt, motiverende spark bagi 🙂

Et spændende, lærerigt og underholdende foredrag om effektiv kommunikation og en øjenåbner om konflikthåndtering, kommunikation og samarbejdet med og relationen til dine omgivelser.

Om Lars Mogensen
Lars Mogensen er en af landets mest eftertragtede og benyttede foredragsholdere og undervisere. Hans oplæg handler om konflikthåndtering, kommunikation, trivsel, ny energi og måden vi møder hinanden på. Lars´ foredrag er tankevækkende, og han ved hvordan han flytter sit publikum fra A til B med humor, historier, eksempler og nærværende indlevelse.

Gennem de sidste 16 år har Lars Mogensen undervist personale på skoler, i institutioner, kommuner og i erhvervslivet. Derudover er han igangsætter af og underviser på uddannelsen Certificeret Konfliktcoach Level 1 og 2 og er certificeret inden for Imago, mentalisering, kommunikation og ledelse. Han er derudover uddannet anlægsgartner, friluftsinstruktør og skolelærer. Sideløbende har han haft en karriere på eliteniveau som karatekæmper indenfor Kyokushinkai, og arbejdet som dørmand, pædagog på lukkede institutioner, fitnesscoach og leder af stort fitnesscenter! Puha – det er noget af et CV!

Håber vi ses til et foredrag, du bagefter ville ønske du havde hørt for mange år siden… 🙂

Mere info: https://www.tikko.dk/event/elsk-dine-konflikter-lars-mogensen-5799/

Fra 279,00 (+ gebyr 30,-)
Siddepladser på nummererede stolerækker
Varighed: 2 timer

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Tikkos website