17. feb
KL. 19:00

Det Store Skuffejern

Per Vers, Per Helge Sørensen og Peter Dyreborg - Comedy

Foto: Per, Per og Peter

Det Store Skuffejern

Rap, komik og poetry slam
Per Vers, Per Helge Sørensen og Peter Dyreborg

 

Onsdag 17/2 2016  20:00

Løssalg: 175,- inkl. gebyr / Unge under 25 år: 105,- inkl. gebyr

Teaterbilletter.dk: Alle abonnementstyper er gældende 40 – 165,-

Anbefales fra 15 år.

Varighed: 1 time og 30 minutter med pause

Økologisk spisning før forestillingen 95,-: Velkrydret lammeragout med cous cous.

 

I samarbejde med Det Kongelige Teater har rapper Per Vers, komiker Per Helge Sørensen og poetry slammer Peter Dyreborg skabt et sprudlende teatershow om den bløde mands hårde odds. Men forestillingen tager diskussionen om mænd og kvinder videre end klichéernes underkuede træ-mænd og speedsnakkende kontrolkvinder.

Det Store Skuffejern handler om manden, der ikke er bange for sine egne følelser. Den mand, som forstår sin kvinde langt bedre, end hun selv gør. Den mand, som både kan være blød og hård. Og ikke er blevet den mindste smule mere lykkelig af den grund.

Per Per og Peter er cremen af cremen inden for hver deres kunstart. Men også tre mænd, som alle har mærket den moderne mands vilkår på deres egne utrænede kroppe.

Med fortællingen om skuffejernet har de slået kræfterne sammen i et genrefornyende show, hvor de har fået lov til at sige deres kvinder nogle sandheder.

Forestillingen havde Premiere på Det Kongelige Teater d. 30. oktober 2014.

Gratis aftertalk efter forestillingen i Baltoppen LIVEs café.

 

Medvirkende:

Per Vers, Rapper

Et af de største navne inden for dansk rap. Fuldtids-professionel siden årtusindskiftet med over 2000 optrædener under bæltet.

Modtager af “Modersmål-Prisen” 2014

Modtager af “Dan Turéll Medaljen 2013”

Ubesejret dansk mester i “Battle Rap”

Vinder af “Spoken Word Prisen” 2012

 

Per Helge Sørensen, Komiker, Storyteller

Professionel fortæller og komiker. Er lige aktuel med det succesfulde og anmelderroste show ” Djøf med Løg(n) på”. Har optrådt med histrorie-fortælling siden 2008. Dobbelt dansk mester og nordisk mester i historiefortælling. Har optrådt med nogle af landest største komikere: Sebastian Dorset, Rune Klan, Jonathan Spang…. På nogle af landets bedste scener: Nørrebro Teater, Bremen og Det Kongelige Tetaer.

 

Peter Dyreborg, Digter, spoken word performer, poetry slam

Peter Dyreborg, digter og spoken word performer, dansk mester i poetry slam. Har udgivet seks bøger, og har foruden i Danmark optrådt i Sverige, Norge, Tyskland, England, Frankrig m.fl.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Skuffejernets hjemmeside