19. sep
KL. 16:00

Den Ny Cyrano

TEATERGRUPPEN KLIMA - Teater

Foto; PR-foto KLIMA

Den Ny Cyrano

Musical af Sebastian med Teatergruppen KLIMA
TEATERGRUPPEN KLIMA

 

Lørdag 19/9  16.00

Søndag  20/9  16.00

Fredag  25/9  19.30

Lørdag  26/9  16.00

Søndag  27/9  14.00

 

Cyrano er musketer og en temperamentsfuld slagsbror, som udkæmper – og vinder – utallige dueller, der som oftest er forårsaget af fornærmende bemærkninger om hans kolossale næse. Han er tillige en genial digter, som kan skrive fantastiske romaner og skarpe samfundskritiske satirer, der skaffer ham mange farlige fjender. Han kan skrive de smukkeste elskovsbreve, men når han står overfor den kvinde, han elsker, så mister han modet.

Cyrano elsker Roxane, men han tør ikke erklære sig, for hvordan skulle den smukkeste kvinde i Paris kunne elske den grimme Cyrano? Roxane tilbedes nemlig også af en anden musketer, den unge smukke Christian. Men Christian har et problem – når han står overfor en smuk kvinde bliver han tavs og dum. Han kan elske med hjertet men ikke med munden.

Cyrano tilbyder ham at skrive hans kærlighedsbreve og lære ham de ord, som kan vinde Roxanes kærlighed. Og hvad er det, der forfører den smukke Roxane – Christians skønhed eller Cyranos glødende kærlighedsbreve? Hvem elsker hun?

 

50 medlemmer fra KLIMA fra 10-70 år står på scenen

Instruktion og korarrangementer: Maria Kragh

Koreografi: Nanna Ankjærgaard-Andersen

 

Billetter kan købes på www.teatergruppenklima.dk

De koster 150,- og 100,- for børn under 12 år.

De tre bagerste rækker på balkonen sælges for 100,- for voksne og 50,- for børn under 12 år.

 

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg KLIMA