2. sep
KL. 19:30

Perry Stenbäck og Dekadansorkestern (DK/SE)

Musik, Ny-folk

PR-foto: Perry Stenbäck og Dekadansorkestern.

Perry Stenbäck og Dekadansorkestern (DK/SE)

Perry Stenbäck og Dekadansorkestern

Lørdag 2/9  19:30
Perry Stenbäck og Dekadansorkestern (DK/SE)
Moderne viser på svensk

Perry Stenbäck & Dekadansorkestern tager den nordiske sangskrivertradition under kærlig behandling med, foruden Perry’s egne sange, viser af bl.a Cornelis Vreeswijk, Evert Taube, Dan Andersson, Myhre/Hovland og Sebastian.

Perry Stenbäck har en stor kærlighed til sit hjemlands troubadourer og hans fortolkninger af deres sange fremføres med stor respekt for originalmaterialet og med en sjælden nerve og autencitet. Repertoiret blandes med Perrys egne iørefaldende kompositioner.

Danmark og den danske sangskat, har Perry også et godt øje til, og han har bl.a. spillet (og spiller) sammen med Sebastian, Allan Olsen og Erann DD.

Perrys entusiasme og instrumentale evner har ført ham rundt i Danmark og resten af verden som turnerende musiker, hvor han er særdeles anerkendt for sit unikke guitarspil og ikke mindst sit vindende væsen.

Flere gange er Perry Stenbäck blevet nomineret ved Danish Music Awards og i 2009 og 2019 modtog han en DMA/Folk som årets Musiker/Artist

Perry er født og opvokset i Stockholm, uddannet på solistlinien på Rytmisk Musikkonservatorium og er nu bosat i Gadbjerg ved Jelling, hvor han bor med sin kone, trommeslageren Christine Dueholm.

Perry Stenbäck på vokal og guitar, bakkes op af ‘Dekadans’ med Christine Dueholm på trommer og kor, Ulrika Rosdahl på kor og perkussion, Henrik Kunz på kontrabas og kor og seneste medlem af bandet er Jan Hansen på keyboards og kor.

Det velspillende band af lutter rutinerede musikere, har mange års sammenspilserfaring. De leverer en levende, legende, virtuos musikalsk oplevelse.

Perry Stenbäck og Dekadansorkestern gæster Baltoppen LIVE med et nyt album med i sætlisten.

“Stille og roligt. Idiotisk musikalsk, dovent swingende, dejligt dynamisk og – først og fremmest – vanvittigt velspillet og – sunget.”
Musikanmelder Steffen Jungersen

180,-
Unge under 25 år: 90,-

Siddepladser ved caféborde
Varighed: 2 x 45 minutter
Dørene åbner kl. 19:00

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Perry Stenbäck og Dekadansorkestern

PR-foto: Perry Stenbäck og Dekadansorkestern.

PR-foto: Perry Stenbäck og Dekadansorkestern.

PR-foto: Perry Stenbäck og Dekadansorkestern.