6. dec
KL. 19:30

David Kampmann Trio feat.: Bjørn Fjæstad og Jesper Bo Hansen

Musik

David Kampmann Trio feat.: Bjørn Fjæstad og Jesper Bo Hansen

David Kampmann Trio

Onsdag 6/12  19:30
David Kampmann Trio feat.: Bjørn Fjæstad og Jesper Bo Hansen
Blues/rock på Baltoppen LIVEs caféscene

Baltoppen LIVE præsenterer David Kampmann Trio henover efteråret 2023 og vinteren 2024 i en stærk serie af tre koncerter.

Som medstifter af rockbandet Baal og kendt fra The Deepers samt ZZ Top Jam, har David slået sit navn fast som en gedigen og ekvilibristisk blues/rock/soul guitarist og sanger.

Trioen er udvidet med Jesper Bo Hansens vidunderlige Hammondorgel. Jesper er kendt og elsket fra mange rocksammenhænge, herunder Glen Hughes, Jesper Binzer og Anne Linnet.

Sammen med Trioen giver han både de originale sange og klassiske covers et ekstra lag af både kraft og klang.

Originalmaterialet har den sædvanlige høje kvalitet, og bærer Davids umiskendelige, lyriske stempel af blues og soul med den kraft og poesi, som han altid rækker ud efter.

Tænk Hendrix, Mayer, tidlig Clapton, Billy Gibbons og Albert King – blandt mange andre – og retningen er afstukket for sjælfulde, svingende aftener.

Som en ekstra special guest har David inviteret vel nok Danmarks mest markante og elskede mandlige sanger, nemlig Bjørn Fjæstad. Som mange nok vil huske, har både Bjørn, David og Jimmy en fortid i det efterhånden legendariske band Baal, som Bjørn og David startede sammen tilbage i 1994.

Koncerten vil dog ikke byde på Baalnumre, for Baal lever jo stadig i bedste velgående. Til gengæld kan man høre til lejligheden helt særligt udvalgte numre, hvor Bjørn giver sit take på hvordan blues kan lyde. Det bliver blandet med DK Trios sædvanlige repertoire, der består af Davids egne numre og trioens udvalgte yndlingscovers.

Det hele bliver en særdeles sjælfuld rejse i bluesrockens univers og randområder, og man kan ikke helt vide, præcis hvor vi lander. Hvad vi dog kan sige med statsgaranti er, at det bliver en helt særlig intens og følelsesladet aften, hvor de personlige fortolkninger og det spontane udtryk vil være i højsædet. Med andre ord: Det sker kun denne aften på Baltoppen LIVE, og man bør ikke misse koncerten.

Blues, soul, gospel og rock … og gode vibes!

Line-up:
David Kampmann (vokal / guitar)
Jimmy Krogsgaard Blak (bas / vokal)
Kristian Karottki (trommer)
Jesper Bo Hansen (hammondorgel)
Bjørn Fjæstad (vokal)

125,-
Unummererede stå- og siddepladser
Varighed: 2 x ca. 45 minutter
Caféen åbner kl. 18:30

Del

David Kampmann Trio. PR-foto.

Bjørn Fjæstad. PR-foto.

Jesper Bo Hansen. PR-foto.