4. apr
KL. 20:00

Dan Andersen på Vippen

Comedy

Dan Andersen på Vippen. Collage og foto: FBI.

Dan Andersen på Vippen

Dan Andersen

Torsdag 4/4 2019  20:00
Dan Andersen på Vippen
Et nyt stand up show fuld af alvor, lune, sjov og musikalske overraskelser – FBI proudly presents…

Et af de helt store vendepunkter i Dan Andersens liv var da han i efteråret 1997 stillede sig op på den udfordrende stand up scene. Kort tid efter fulgte endnu et, da guitaren kom med, og Dan Andersens Guitarshow var født. Efter at have optrådt i mere end halvdelen af sit liv, nærmer han sig nu et nyt vendepunkt. Dan bliver 40 år!

Nu skal der kigges tilbage på et liv, hvor han flere gange har stået på vippen og enten forsøgt at holde balancen eller gået til en af siderne. En ensom folkeskoletid hvor han først fandt rigtige venner, da han opgav at være en af de seje og omfavnede sit liv som nørd. De turbulente år, hvor han skulle holde balancen gennem en depression og køre fra sin seng på psykiatrisk hospital til scenen og underholde til Novo Nordisk´s firmafest.

I “Dan Andersen´s nye show ’På Vippen” kommer vi helt tæt på de tidspunkter hvor det hele er ved at tippe. Fra mødet med den store kærlighed til den helt store sorg, da han midt i livet skal slukke for sin fars respirator. Et show om aktiv dødshjælp, manglende sexlyst, rollespil, stand up og selvfølgelig hans trofaste følgesvend guitaren.

Et vedkommende, personligt og musikalsk show om tunge og lette emner, fortalt på en underholdende og interessant måde, der vækker stor identifikation og grin.

“Det bliver nok på vippen at dele så personlige ting, men hey, showet bliver jo fremfor alt rygende skægt” – Dan Andersen

Dan Andersen
har siden 2002 været en fast del af det store, årlige velgørenhedsshow Comedy Aid, tidligere Talegaver til børn.
har gentagne gange optrådt for de dansker styrker i Afghanistan, Irak og Kosovo.
– er aktuel med sit eget program på Cmore til efteråret, hvor han snakker med andre komikere, om de svære ting i livet, der senere bliver til stand-up.
har fået mange millioner visninger på Youtube og Facebook med sine fortolkninger af tidens hits. Alene hans korte version af ”Nede Mette” har 2,3 millioner views på Facebook.
er den ene halvdel af podcasten om flow tv “Fjernsyn for mig”.
har netop udgivet endnu et album med sine sange.

185,-
Siddepladser ved caféborde.
Varighed: Ca. 80 min. uden pause
Sandwich kan købes i caféen.

Del

Kunstner Hjemmeside

Tjek Dan's web

Dan Andersen. Foto: Anja Ekstrøm.

Dan Andersen. PR-foto.