24. okt
KL. 19:00
fuhlendorff

For at gøre en kort historie lang

CHRISTIAN FUHLENDORFF - Comedy
fuhlendorff

PR-foto

For at gøre en kort historie lang

CHRISTIAN FUHLENDORFF

Fredag 24/10 19.00

Løssalg: 212,- Siddepladser.

Sandwich kan købes i caféen.

Christian Fuhlendorff følger op på anmelderroser med nyt one man show “For at gøre en kort historie lang”

“Jeg har en hund og et hus, en kæreste og en datter. Jeg lever endda i verdens lykkeligste land, Danmark! Jeg har alle brikkerne, der skal til. Jeg ved bare ikke, om Jeg er lykkelig. Disse tanker tænker Christian Fuhlendorff som han tager ud på en lang løbetur for at få fred fra hverdagen. Men også for at vende hjem igen til det liv, han nu engang har valgt og må leve med. Vi følger ham på løbeturen, der måske ikke er så lang endda, men som titlen på showet antyder kommer med afstikkere til situationer, han møder i sit liv, reflekterer over og serverer for et publikum, der nikker genkendende og bryder sammen af grin. For nok er det Christians liv, men det kunne måske have været dit eget, så hudløst ærligt og selvudleverende er det!

I sine tidligere shows har han taget publikum med på en rejse ind i sit skæve og komiske univers. Denne gang er ingen undtagelse. Det bliver ærligt, nøgent og frem for alt sjovt. Rigtig sjovt. Christians kendetegn er at give noget af sig selv og han viser gerne de dårlige sider frem for de gode. Og netop som man tror, man har gennemskuet ham, opdager man noget nyt – både om ham og sig selv.

“For at gøre en kort historie lang” følger op på anmelderroser som: “En ny dansk komiker af høj klasse”, Politiken om “Mit første one man show”, ligesom de om “Enestående” skrev: “Som komisk stemme er Fuhlendorff lige så enestående som titlen lader antyde” og sammenlignede ham med Danmarks store komikerlegende Dirch Passer.

Har man lyst til at blive og hygge i baren efter showet, tilbyder Baltoppen LIVEs café sprut, fadøl og andre drikkevarer til ’Happy Hour’ priser.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg christian Fuhlendorff

"Voldsomt underholdende" og "Noget af det ypperste danske komik i disse år"

Politiken

"Friskt, genkendeligt, medrivende og meget morsomt”

Berlingske

"ærlig, genkendelig og ikke mindst sjov. "

Nordjyske

"ærlig, genkendelig og ikke mindst sjov"

Nordjyske

“hylende begavet og sjov”

Magasinet Psykologi

“dejlig løbsk og saftig fantasi”

JP

“Syleskarpt, morsomt - sprogligt raffineret"

BT

"Jeg grinede virkelig meget. Min mascara løb. Jeg tissede lidt i bukserne (men jeg er også 42)"

www.oprejst.dk