1. jun
KL. 19:00

Bøvl – Nils Villemoes på slap line – foredrag

Tikko - Alle, Foredrag

Bøvl – Nils Villemoes på slap line – foredrag

Tikko

Onsdag 1/6  19:00
Bøvl – Nils Villemoes på slap line
Underholdende foredrag om ledelse
Foredrag

Inspirerende og humoristisk foredrag for alle – uanset om du selv er leder, bliver ledet eller bare er interesseret i en skæv og underholdende vinkel på ledelse. Nils Villemoes har med sit ikoniske show igennem flere år trukket fulde huse og begejstret flere end 10.000 gæster.

En tour de force på en stand-up-agtigt aften
Gennem fire årtier har Nils Villemoes revset, drillet og udfordret erhvervslivet og den offentlige sektor – for som han siger: “Ledelse vedrører os alle – ingen slipper fri”. Med masser af humor spidder Nils Villemoes samfundsudviklingen, ledelsesteorier- og tendenser samt de klassiske begreber, vi i et væk bruger både professionelt og privat.

Ledelse, udvikling, strategi og samarbejde – kort sagt BØVL!
Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet! Vi har brug for noget at gå op i, noget af stå op til, noget at slås for. Det er bøvl. Uden bøvl bliver livet tomt og indholdsløst. Det er ifølge Nils Villemoes faktisk et af samfundets allerstørste problemer. Der er ikke bøvl nok til alle!

Om Nils Villemoes
Nils Villemoes er en af landets mest ikoniske og populære foredragsholdere indenfor ledelse. Han har mere end 35 års erfaring som lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Aarhus, er uddannet cand. merc. og er autodidakt ekspert i ledelse, udvikling og strategi.

269,- (+ gebyr 30,-)
Siddepladser på nummererede stolerækker
Varighed: 120 minutter
Mere info:
https://www.tikko.dk/event/boevl-nils-villemoes-ballerup-5666/

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Tikkos website