15. sep
KL. 19:30

Ballerup Music Life #7 – Sebastian Dahl Band feat. Berg og Beat the Plane

Musik

Sebastian Dahl. Pr.-foto.

Ballerup Music Life #7 – Sebastian Dahl Band feat. Berg og Beat the Plane

Sebastian Dahl

Fredag 15/9  19:30
Ballerup Music Life #7 – Sebastian Dahl Band feat. Berg og Beat the Plane

Koncert med Ballerups egen troubadur som vært for to lokale talenter


Oplev Ballerups egen troubadur Sebastian Dahl med band, når han inviterer publikum med på en rejse med noget af bedste håndplukkede fra den spirende lokale musikscene.

 

I Baltoppen LIVEs storeSal vil de tre hold musikere føre os igennem følsomme musikalske fortællinger i en medrivende stemning.


Berg
er den nye popprinsesse på den danske musikscene. Berg med band fyrer et sprødt sæt af, med fed dybde, catchy melodier og et medrivende tekstunivers. Du er med hende hele vejen igennem hendes univers af tanker, og mærker hver et nummer – uanset hvilket følelser eller tempo, der bliver kørt i.
Berg har skabt et unikt image som også er grunden til, at hun er oppe på 1.000.000 organiske streams på hendes Spotify! Følg og lyt til hende her:

https://open.spotify.com/artist/4DZ5VR6bUEFtiXoi6IsfcD.


Beat the Plane er et hårdtslående hard-rock band, der med sin rå energi tager publikum med storm. Med baggrund i alt fra klassisk til dødsmetal sætter Beat the Plane musikken og showet i højsædet, så vi og publikum får den fedest mulige oplevelse. Beat the Plane vandt i sommeren 2022 Emergenza i Danmark og har siden spillet rundt i København og på Taubertal-festival i Tyskland.

     

90,-
Unummererede stå- og siddepladser
Varighed: ca. 3 x 35 minutter med korte pauser

Dørene til salen åbner kl. 19:00
Caféen åbner kl. 18:30

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Sebastians web

Sebastian Dahl. Pr.-foto.

Berg. PR-foto.

Beat The Plane. PR-foto.