5. feb
KL. 19:00
BETAMAX

BETAMAX

THOMAS HARTMANN - Comedy
BETAMAX

PR-foto

BETAMAX

THOMAS HARTMANN

Torsdag 5/2 2015 20:00

Løssalg: 217,- | Siddepladser.

Sandwich kan købes i caféen.

Hvornår er man gammel? Er det når andre mener, man er det, eller er det først når man selv føler sig gammel?
I Thomas Hartmanns syvende comedy show vil dette spørgsmål sammen med en masse andre blive belyst. Hartmann, som på visse områder er evigt ung og på andre altid har været gammel, er nået til et vendepunkt i sit liv, og kaster sit komikerblik såvel frem som tilbage i tiden.

Thomas Hartmann er uden tvivl én af Danmarks mest produktive komikere. Igennem tiden har han som manuskriptforfatter, stået bag diverse store succeser, men har, i de seneste år, primært været dedikeret til det, der altid har været hans største passion; stand-up comedy. I “BETAMAX” kan man høre om Thomas’ opvækst i 70‘erne og 80‘erne, hans forhold til den teknologiske udvikling samt hans efterhånden afgrundsdybe mangel på forståelse for andre folks vaner og præferencer. Dertil, naturligvis, en masse jokes uden anden berettigelse end deres underholdningsværdi.

“BETAMAX” handler om Thomas’ følelse af at være et forældet produkt i en verden, hvor tilgængelighed og bekvemmelighed vægter højere end kvalitet. Følelsen af kun at have evner, som ingen lader sig imponere af og en støt aftagende evne til at navigere i nutidens samfund – for det at have alle svarene er intet værd, uden visdommen til at stille de rigtige spørgsmål.

Har man lyst til at blive og hygge i baren efter showet, tilbyder Baltoppen LIVEs café sprut, fadøl og andre drikkevarer til ’Happy Hour’ priser.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Thomas Hartmann