22. mar
KL. 19:30

Bedrag

Folketeatret - TEMA - teater i Baltoppen

Bedrag. PR-foto: Folketeatret.

Bedrag

Folketeatret

Tirsdag 22/3  19:30
Bedrag
Harold Pinters berømte trekantsdrama
Forestilling fra Folketeatret

Den engelske dramatiker Harold Pinter havde et særligt talent for at skabe intense, psykologiske dramaer præget af raffinerede magtkampe, tilbageholdte informationer og taktiske forbehold. Bedrag er ingen undtagelse.

Emma er lykkeligt gift med Robert. Robert og Jerry er bedste venner. Jerry og Emma har haft en affære, som Robert har været uvidende om. Eller har han? Forestillingen spoler baglæns gennem de ni år, som handlingen udspiller sig i og afslører et nervepirrende spind af løgne. Den tid, der er gået, har sløret erindringen om, hvordan det hele begyndte.

Den nye oversættelse er skrevet af Line Knutzon, som har øje for både det absurde og det komiske i Pinters trekantsdrama.

Instruktør: Maria Vinterberg
Medvirkende: Anette Støvelbæk, Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard, m.fl.

Spisning kan tilkøbes (fra kl. 17:30): Lammeculotte på rodfrugtjulienne med råstegte kartofler og skysauce samt salat med bagte rødbeder: 150,-

Løssalg: 275,-
Abonnent: 220,-
Under 25 år: 125,-
Der tillægges et ordregebyr på 5,- pr. købsordre.

Arr. TEMA – Teater i Baltoppen

 

Nummererede siddepladser:
Pga usikkerhed om Covid-19 situationen efter sommeren 2021 vil resultere i restriktioner om et maksimalt antal gæster i salen og gæsternes afstand mellem hinanden, har vi valgt at lægge ud med at udbyde et begrænset antal siddepladser. Vi sælger således blot siddepladser i de midterste dele af stolerækkerne. I tilfælde af at der, på arrangementsdagen, stadig er restriktioner, vil vi sprede gæsterne ud over de respektive rækker. Baltoppen LIVE vil naturligvis altid indrette os efter gældende restriktioner udstukket af myndighederne. Køb trygt billetter. Vi passer på dig!

 

OBS:
Denne forestilling er en del af TEMAs abonnementsserie i sæson 21/22. Når man har betalt abonnementsgebyret på 125,- pr. sæson – klik her for køb – kan man opnå rabat.

Medlemmer kan opnå flg. billetpriser:
220,- (siddeplads i salen og på balkonen)
125,- (unge under 25 år)
Rabatten opnås, når man køber billetter til mindst 3 af sæsonens forestillinger.

TEMAs hjemmeside: http://www.tema-baltoppen.dk

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Folketeatrets hjemmeside

Bedrag. PR-foto: Folketeatret.