3. apr
KL. 19:30

Barluath (SCO)

Musik, Skotsk & Irsk Musikscene

Barluath. PR-foto

Barluath (SCO)

Barluath (SCO)

Tirsdag 3/4  19:30
Barluath (SCO)

Anført af den karismatiske sangerinde Ainsley Hamill er Barluath indbegrebet af den bølge af nye, spændende skotske folk-bands, der i disse år uimodståeligt bevæger sig fremad. Barluaths varemærke er deres varierede og nyskabende fortolkninger af den skotske, irske og amerikanske  musiktradition – både ny som gammel – og deres lyd kan godt give associationer til både Clannad og tidlige udgaver af Runrig og Wolfstone.

Barluath er hjemmehørende i Glasgow og blev dannet, da nogle musikstuderende ved Royal Conservatoire of Scotland mødtes og fandt fælles musikalsk fodslag.

Gruppen har, siden de blev dannet i 2010, begejstret mange publikummer og har en travl turnékalender. I november 2011 blev de inviteret til Washington DC som en del af den skotske regerings St. Andrews Day festivitas i USA og optrådte bl.a. på The National Museum of Women in  the Arts og den britiske ambassade. Barluath vandt også den prestigefyldte Danny Kyle Open Stage award ved Celtic Connections i 2012 og har siden spillet på festivalen flere gange. Barluath udgav deres første album, Source, i 2012. Opfølgeren, At Dawn of Day, blev produceret af  Anna Massie og udkom i begyndelsen af 2015.

Ainsley Hamill – skotsk/gælisk sang
Edward Seaman – sækkepibe, fløjte og bouzouki
Alistair Iain Paterson – klaver og keyboard
Eilidh Firth – violin
Pablo Lafuente – guitar

140,-
Siddepladser på balkon
Skotsk/Irsk Musikscene
Spisning (fra kl. 17:30): 140,- / Farseret svinemørbrad med kartoffeltærte og whiskysauce.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Barluaths website