3. apr
KL. 19:30

Barluath (SCO)

Musik, Skotsk & Irsk Musikscene

Barluath. PR-foto

Barluath (SCO)

Barluath (SCO)

Tirsdag 3/4  19:30
Barluath (SCO)

Anført af den karismatiske sangerinde Ainsley Hamill er Barluath indbegrebet af den bølge af nye, spændende skotske folk-bands, der i disse år uimodståeligt bevæger sig fremad. Barluaths varemærke er deres varierede og nyskabende fortolkninger af den skotske, irske og amerikanske  musiktradition – både ny som gammel – og deres lyd kan godt give associationer til både Clannad og tidlige udgaver af Runrig og Wolfstone.

Barluath er hjemmehørende i Glasgow og blev dannet, da nogle musikstuderende ved Royal Conservatoire of Scotland mødtes og fandt fælles musikalsk fodslag.

Gruppen har, siden de blev dannet i 2010, begejstret mange publikummer og har en travl turnékalender. I november 2011 blev de inviteret til Washington DC som en del af den skotske regerings St. Andrews Day festivitas i USA og optrådte bl.a. på The National Museum of Women in  the Arts og den britiske ambassade. Barluath vandt også den prestigefyldte Danny Kyle Open Stage award ved Celtic Connections i 2012 og har siden spillet på festivalen flere gange. Barluath udgav deres første album, Source, i 2012. Opfølgeren, At Dawn of Day, blev produceret af  Anna Massie og udkom i begyndelsen af 2015.

Ainsley Hamill – skotsk/gælisk sang
Edward Seaman – sækkepibe, fløjte og bouzouki
Alistair Iain Paterson – klaver og keyboard
Eilidh Firth – violin
Pablo Lafuente – guitar

140,-
Siddepladser på balkon
Skotsk/Irsk Musikscene
Spisning (fra kl. 17:30): 140,- / Farseret svinemørbrad med kartoffeltærte og whiskysauce.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Barluaths website

KØB SPISNING

Forudbestil mad til din aften på Baltoppen LIVE.

Til udvalgte events kan du bestille spisning. Vær opmærksom på at der kun er et begrænset antal spisebilletter og at muligheden for bestilling lukker dagen før kl. 12.00 (for arrangementer om tirsdagen lukkes der for bestilling om fredagen). Se hvilke retter der serveres i forbindelse med det arrangement du har billet til.