22. okt
KL. 20:00

Ballerup Music Life – Sebastian Dahl feat: Berg og Karoline Ude

Musik, Ny-folk

Sebastian Dahl. Foto Kimmie Mie Winther Rasmussen.

Ballerup Music Life – Sebastian Dahl feat: Berg og Karoline Ude

Sebastian Dahl

Tirsdag 22/10 20:00
Ballerup Music Life
Sebastian Dahl feat. Berg og Karoline Ude

Kan musik stadig røre os?

Oplev Ballerups egen trubadur Sebastian Dahl, når han som vært inviterer med ind i den reneste akustiske musik. Det bliver følsomme fortællinger, medrivende stemning og skøn musik i Baltoppen LIVEs hyggelige café.

Sebastian Dahl føler musikken i hele sin krop – helt nede fra tæerne og ud til det yderste af fingerspidserne. Hele hans liv har været præget af musik og han har i den grad mærket, hvad det vil sige når musik rører os. Sebastian begyndte i teenageårene at skrive sin egen musik og opdagede hurtigt, at han havde noget på hjertet. Noget som bare måtte ud. Og det var der det hele startede.

Sebastian Dahl har nu i mange år levet af sin egen musik. Han har spillet utallige koncerter landet rundt og har fortalt sin historie.

Han har erfaret, at der er mange flere lokale musikere med ting på hjertet, som bare må ud. Derfor præsenterer han to musikalske gæster denne aften.

Berg. PR-foto.

Berg er den nye upcoming popprinsesse, som leverer et fedt pop-show!  Berg fyrer et sprødt sæt af, med fed dybde, og tekstunivers. Du er med hende hele vejen igennem, og mærker hver et nummer – uanset hvilke tempo der bliver kørt i. Berg har skabt et unikt image som også er grunden til, at hun er oppe på 200.000 streams på hendes Spotify! Bergs Spotify – Bergs Facebook.

Karoline Ude. PR-foto.

Den 24-årige sangerinde, Karoline Ude, imponerer med eftertænksomme tekster, levende guitarspil og stærk vokal, som kan tage mælet fra selv de mest garvede ører. Karoline Udes sangskrivning spinder på fineste vis tråde igennem den amerikanske singer/songwriter-tradition, men hele tiden med hendes helt særlige og nærmest skræmmende nærværende stemme i centrum. Her går sårbarhed og styrke hånd i hånd, og i liveoptrædener er netop nærvær et dominerende nøgleord. Karoline Ude var modtager af Ballerups talentpris i 2015. Se “Turbulent Lives” med Karoline Ude.

Kom med til en uforglemmelig aften, og hvem ved? Måske kan musik stadig røre os.

50,-
Cafékoncert
Varighed: ca. 3 x 35 minutter
Unummererede siddepladser
Sandwiches kan købes i baren

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Sebastians web