21. feb
KL. 20:00

Ballerup Music LIFE #3 – Sebastian Dahl feat. Anton og Nanna

Musik

Sebastian Dahl. Foto Kimmie Mie Winther Rasmussen.

Ballerup Music LIFE #3 – Sebastian Dahl feat. Anton og Nanna

Sebastian Dahl

Fredag 21/2  20:00
Ballerup Music LIFE #3
Sebastian Dahl feat. Anton og Nanna

Oplev Ballerups egen trubadur Sebastian Dahl, når han inviterer publikum med på en rejse med det bedste fra den lokale musikscene. Han vil som vært på denne aften invitere to af Ballerups lokale kunstnere: Anton og Nanna med til Baltoppen LIVEs café, hvor de alle tre igennem følsomme fortællinger, medrivende stemning og skøn musik vil stille publikum spørgsmålet: Kan musik stadig røre os?

Sebastian Dahl har selv i mange år oplevet, hvordan musik kan røre os. Han bruger nemlig selv musikken meget terapeutisk og har altid gjort dette. Han åbner sit hjerte i sin musik og skrive ned, det han mærker. Til koncerterne sætter han sig sårbart ned med sin guitar og fortæller sin historie igennem sin musik. Og igennem årene har han erfaret, at han ikke er den eneste med en historie. Vi har nemlig alle vores historier.

Sebastian om valget af Nanna:
“Da vi skulle til at planlægge forårsudgaven af Ballerup Music Life spurgte jeg ud i mit netværk, for at finde de helt rigtige historiefortællere. Og pludselig poppede Nanna op i min indbakke og sendte en lille hjemmevideo af hendes egne sange – og jeg fik ærlig talt gåsehud. Teksterne, melodierne og hele universet der blev bygget op om sangene, jamen altså. Jeg var ikke i tvivl om, at hun ville passe perfekt til vores arrangement! Så nu glæder jeg mig blot helt utroligt meget til at høre hende live, og virkelig lytte til hendes fortællinger – fra første række!”

Nanna. PR-foto.

Nanna er 22 år gammel, og hun har altid sunget. Hun har også spillet akustisk guitar i mange år, og det er netop på den, at hun laver sine sange. Enhver sang har, ligegyldigt dets tema, indhold, genre og lyd sit helt eget formål, og udgangspunktet er derfor, at der intet udgangspunkt er, når hun laver sine sange. Det er dog særligt melodierne, som er i fokus. For Nanna kan god musik ikke placeres inden for en bestemt genre, da: ”god musik er god musik, og den findes inden for alle genre”. Nannas sange er primært præget af den musik, som hun selv er vokset op med, og selv kan lide at høre. Dette er blandt andet gamle danske viser, Motown, singersong-writer songs, R&B, ballader og pop. Hendes musik varierer derfor fra mere stille sange til rytmiske up-tempo sange, men det engelske sprog vil dog gå igen for alle sangene.

Sebastian om valget af Anton:
“Første gang jeg mødte Anton vidste jeg med det samme, at han kunne blive noget til helt særligt. Hans stemme, udtryk, indlevelse – hele hans krop levede for musikken. Og da jeg så fik den store ære af at høre ham til Mere Monitor Final Show i december 2019, fik jeg virkelig lov at se ham blomstre. Hans fortællinger, i samspil med blødt guitarspil og en skøn stemme gik lige i hjertet på mig. Og hvilket bedre sted at opleve dette end til Ballerup Musik Life!”

Anton. Foto: Thomas Rønn, www.trmedia.dk.

Den unge singer-songwriter Anton tager med sin stemme og sin akustiske guitar publikum med ind i et univers, der rummer alt fra savn og ensomhed til ungdomslivet og teenage-crushes. Antons tekster handler om minder fra hans barndom og op til i dag, hvor han som 17-årig står på dørtrinnet til at blive voksen. Han startede med at skrive musik som 14-årig, og han har lige siden været opslugt af at fortælle historier gennem musikken. Det gør han nu som soloartist, og han skriver gerne indenfor flere af musikkens genrer. Med en baggrund i klassisk musik, har Anton en stor kærlighed for det musiske samspil mellem musik og melodi, hvilket han tager med sig ind i det rytmiske univers. I 2019 udgav Anton sin første single, Trooper, som kan findes på bl.a. Spotify, Apple Music og Tidal.

50,-
Cafékoncert
Varighed: ca. 3 x 35 minutter
Unummererede siddepladser
Sandwiches kan købes i baren

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Sebastians web