11. apr
KL. 14:00

Ballerup Kor-Maraton

Musik

Foto: Baltoppen LIVE

Ballerup Kor-Maraton

Lørdag 11/4  14:00

Løssalg 60,- | Unummerede siddepladser ved caféborde/på balkon.
for unge under 25 år 30,-

OBS: Billetter sælges kun ved indgangen

 

Oplev Ballerup korlivs forskellighed og samhørighed på én og samme eftermiddag når flere kor, med tilknytning til Ballerup, stiller op med eget repertoire på Baltoppen LIVEs store scene.

 

14:00 Voicezone
VoiceZone er et af Ballerups rytmiske kor og består af erfarne sangere. Repertoiret består primært af det nyeste indenfor pop- rockgenren. VoiceZones musikalske grundlag bygger på fornyelse, kvalitet og sangglæde. VoiceZone synger akkompagneret af specielt arrangerede backing tracks med musikken til numrene og ser frem til at synge for jer.

14:30 Gundsøkoret

15:00 Skovlundekoret
Skovlundekoret er et amatørkor, som i år har eksisteret i 50 år. Koret består p.t. af sopraner og alter i alderen 50 år og opefter. Der afholdes mindst 2 årlige koncerter. ”Vi syner julen ind” i Skovlunde Kirke og en forårskoncert i form af en ”Cafe-koncert” i Baghuset, Ballerup. Korets dirigent er Nadja Aristoff, som er født i Rusland og har her en konservatorieuddannelse som klaverlærer og akkompagnatør. I Danmark er hun uddannet som PO organist fra Kirkemusikskolen. Koret er medlem af Kor72, og medlemmerne deltager i div. Arrangementer her. Desuden deltager kormedlemmerne på skift ved Skovlunde Kirkes plejehjemsgudstjenester.

15:30 TAP-koret / Vestegnens Musikhøjskoles Kor

16:00 Sweet & Swing
Koret startede for 39 år siden under navnet ”Verdenskoret”, vi er baseret i Ballerup og tilknyttet Musikfabrikken samt  Kor 72. Koret har siden starten været aktiv på musikscenen i Ballerup ved egne og fælles koncerter og arrangementer. Korets repertoire er 4-8 stemmige arrangementer af rytmisk musik inden for genrerne jazz, rock og populær musik. Vi synger ”unplugged” med klaverledsagelse.

16:30 Det Grafiske Kor

17:00 Ballerup Kammerkor
Koret giver typisk 6-8 koncerter om året med et klassisk repertoire, der tidsmæssigt spænder fra renæssancen til nutiden.

17:30 Glostrup Sangforenings Herrekor

18:00 Show Singers ltd
Rytmisk sanggruppe, stiftet for mere end 30 år siden, nogle af os inklusive dirigent/instruktør har været med hele vejen. Inspirationen var oprindelig Manhattan Transfer så vi har sunget en del big band arrangementer og en del af deres numre, men har siden også bevæget os ud i anden jazz, latin, rock og pop. Flerstemmigheden og ingen noder med på scenen har været vigtig for os.

 

Ændringer kan forekomme.

Baren i salen tilbyder kolde og varme drikke og kager hele eftermiddagen.

 

Del