31. maj
KL. 19:00

Bag om OPERATION X – foredrag med Morten Spiegelhauer

Tikko - Foredrag

Morten Spiegelhauer. Foto: Jesper Mauritzen TV 2.

Bag om OPERATION X – foredrag med Morten Spiegelhauer

Tikko

Onsdag 31/5  19:00
Bag om OPERATION X
Foredrag med Morten Spiegelhauer

I sit medrivende foredrag tager Morten Spiegelhauer dig med bag kulisserne på det prisbelønnede og ikke mindst debatskabende TV-program Operation X. Du hører om de mange overvejelser og anstrengelser til resultaterne og ikke mindst konsekvenserne. Glæd dig til de bedste historier fra programmet, både de sjove og de chokerende – der alle giver stof til eftertanke.

Bag om OPERATION X
Foredraget kommer omkring programmets største afsløringer – ikke mindst sagen om udbytteskat. Programmet Jagten på vores milliarder afslørede nye bagmænd og et højst overraskende og tophemmeligt forlig mellem Skat og de udenlandske forretningsfolk, der har suget milliarder ud af den danske statskasse.

Konfrontation og konsekvenser
Som frontfigur på TV2-programmet har Morten Spiegelhauer gennem mere end 18 år gennemført flere hundrede konfrontationer med alt fra hundehandlere og hårde kriminelle til direktører og ministre.

Hver gang har han måttet mobilisere sit personlige mod, og det har ikke været uden personlige konsekvenser. For Morten Spiegelhauer har ofte været nødt til at overskride sine egne personlige grænser i forbindelse med arbejdet på Operation X, hvor det også er gået ud over privatlivet. Han har skullet forholde sig til dødstrusler og har i en periode måttet gå under jorden med familien.

Morten har arbejdet målrettet med sine personlige værdier og har måttet tage de mentale aspekter af sit arbejde alvorligt for at kunne fortsætte som vært på det afslørende TV-program og bevare sin arbejdsglæde.

Om Morten Spiegelhauer
Morten Spiegelhauer startede efter sin journalistuddannelse karrieren på DR’s Ungdomsafdeling Go og flyttede et år senere til programmet U-land, hvor han bl.a. lavede TV til DR2 og radio til P1 og P3. I 2000 var han med til, som bl.a. vært, at starte fornyelsen af radioavisen P3 Nyhederne. Morten Spiegelhauer stoppede i maj 2004 på DR for at blive vært på TV2.

Mere info: https://www.tikko.dk/event/morten_spiegelhauer_ballerup-6793/

Fra 289,- (+ gebyr 35,-)
Siddepladser på nummererede stolerækker
Varighed: 2 timer

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Tikkos website