30. apr
KL. 19:00

Bad boy med Mick Øgendahl

Comedy

Bad boy med Mick Øgendahl. PR-foto: microphone.dk.

Bad boy med Mick Øgendahl

Mick Øgendahl

Onsdag 30/4 2025  19:00
Bad boy med Mick Øgendahl
Én af Danmarks absolut sjoveste komikere

Til foråret kommer Mick Øgendahl til Ballerup med dit nyeste one man-show BAD BOY.

Gennem sine ’I DON’T GIVE A FUCK’-briller ser Mick Øgendahl på sig selv og den omverden, der svøber sig til ham.

“Mit kommende show skal først og fremmest være sjovt. Det er drevet af nysgerrighed og skepsis. Et mentalt frikvarter, hvor den evige sociale kontrol må vige pladsen for den frie tanke. Noget kan nemlig godt være rigtigt, selvom det er HELT forkert.”

Mick Øgendahl har været en del af toppen i dansk komik i snart 30 år. Han tager publikum med på en rejse, hvor både de store og små spørgsmål bliver vendt. For han forbeholder sig retten til at være forvirret.

Så hæng de fine fornemmelser i foyeren og gør dig klar til at vælte rundt i porcelænsbutikken med nationens evige elefant: Mick Øgendahl. Det bliver klumpet og uelegant – men frem for alt SJOVT!

“Jeg glæder mig til at slippe tøjlerne og bare galopere frit. Bare strække ud. Så kan det godt være, at jeg river en bom ned eller to, men sådan må det være. Så er det jo bare op på hesten igen. Det er jo foran publikum, du lever. Sejre og nederlag… Man ved aldrig, hvor det ender. Men hvor er det fedt! Det er jo hele essensen af at optræde.”

Se mere om BAD BOY på www.mickoegendahl.dk.

405,-
Nummererede siddepladser på stolerækker.
Dørene til salen åbner kl. 18:30.
Varighed: 2 x ca. 40 minutter samt en pause på ca. 20 minutter.
Det er ikke tilladt at optage, filme eller fotografere under arrangementet.

Baltoppen LIVEs café tilbyder fra kl. 17:30: Sticky asian glazed chicken med ris, broccoli og forårsløg, ristet sesam. 139,-

Menuen tilbydes under køb af billet eller kan tilkøbes her: https://baltoppenlive.dk/cafe/spisning/, senest 2 hverdage før arrangementet.

Del

Kunstner Hjemmeside

Tjek

Bad boy med Mick Øgendahl. PR-foto: microphone.dk.